Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok olyan bosszantó...

Tudnátok olyan bosszantó dolgokat mondani amivel egy fiú idegesítheti a lányt? Csak iylen kedves tréfákra gondoltam.

Figyelt kérdés
A regényemhez kéne pár iylen... Előre is köszönöm:) Én is találtam már ki egyet kettőt de ez nem elég.

2012. aug. 28. 16:26
 1/9 halibel ***** válasza:
93%
Indavideón nézd meg a Kami Nomi zo Shiru Sekai című animét. Kész útmutató :D
2012. aug. 28. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem egy fiú osztálytársam 10.-ben hónapokig azzal zaklatott, hogy szerelmet vallott. De állandóan, és nagyon feltűnően. Én meg olyan kis zárkózott, gátlásos, félénk, láthatatlanságra törekedő voltam, és ez annyira zavart, hogy egyszer sírva futottam be a wc-re. :D Utána bocsánatot kért, és elhívott randira. Nekem egy percig sem jutott eszembe, hogy komolyan gondolja, de nagyon úgy tűnik, hogy igen, mert 6 éve és 3 hónapja vagyunk együtt. :P Bocsi, hogy egy egész kis történetet írok róla, csak még mindig annyira boldog vagyok miatta, hogy muszáj volt. :D
2012. aug. 29. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy biztos ihletet meríthetsz bármilyen tinifilmből
2012. aug. 29. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat :))
2012. aug. 30. 11:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! tudnál ajánlani néhány ilyen filmet?
2012. aug. 30. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Juuujj!! :D Milyen regényt írsz?
2012. aug. 30. 20:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Eddig egy fantasy(vámpíros, varázslatos) regényt írtam, csak most elment az ihletem ilyen téren...:( Ezért most belekezdtem egy teljesen valóságos könyvbe:) (Ilyen stílusú is kell) A lényeg az h egy új diák(fiú)érkezik a főszereplő lány sulijába. És mindenféle dolgok történnek velük. Ez így eléggé sablonosnak tűnik. De nem fogom lelőni a poént h miért nem az ;)

Közben fény derül mindkettőjük valódi problémáira és énjükre. Drogproblémáik lesznek a velük történtek miatt. Az egész regény alapjában véve a Hitre épül. Kiderül majd hogy a fiú miért nem hitt Istenben és a történet végén miért hisz majd benne :)

2012. aug. 31. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Minden történetnek születnie kell valamiből! :)

Szerintem egyáltalán nem gond, ha napjainkban játszódik... naná, hogy kell ilyen is!

És nekem ez így nagyon tetszik amit a Hitről írtál.

Ha kész vagy vele, tudass! Privát üzi, füstjelekkel, akárhogy :D

2012. aug. 31. 21:15
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :DDD oké mindenképpen ! :)
2012. szept. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!