Tudnátok olyan bosszantó dolgokat mondani amivel egy fiú idegesítheti a lányt? Csak iylen kedves tréfákra gondoltam.
Eddig egy fantasy(vámpíros, varázslatos) regényt írtam, csak most elment az ihletem ilyen téren...:( Ezért most belekezdtem egy teljesen valóságos könyvbe:) (Ilyen stílusú is kell) A lényeg az h egy új diák(fiú)érkezik a főszereplő lány sulijába. És mindenféle dolgok történnek velük. Ez így eléggé sablonosnak tűnik. De nem fogom lelőni a poént h miért nem az ;)
Közben fény derül mindkettőjük valódi problémáira és énjükre. Drogproblémáik lesznek a velük történtek miatt. Az egész regény alapjában véve a Hitre épül. Kiderül majd hogy a fiú miért nem hitt Istenben és a történet végén miért hisz majd benne :)
Minden történetnek születnie kell valamiből! :)
Szerintem egyáltalán nem gond, ha napjainkban játszódik... naná, hogy kell ilyen is!
És nekem ez így nagyon tetszik amit a Hitről írtál.
Ha kész vagy vele, tudass! Privát üzi, füstjelekkel, akárhogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!