14 éves lány vagyok és olvasni szeretnék jó könyveket! Tudnátok párat ajánlani amiről jókat hallotatok vagy ti is olvastátok és tetszett?
(szentjohanna gimi,neveletlen hercegnő naplója stb....) ilyesmiket olvastam eddig,de szeretem a rejtő jenő könyveket is..
ELŐRE IS KÖSZI!
rejtő jenő könyveket nem tudok, de ha még nem olvastad a Harry pottert azt ajánlom, nekem tetszett :)
Ha szereted a gördeszkás dolgokat, akkor olvasd el a "Védőháló nélkül"-t, az több részes.
Hogyha a Krimiket szereted, akkor talán Aghata Christie könyveket olvass.
Vagy olvasd a Twilightot, ha a vámpírokat szereted. :)
Remélem segítettem valamennyit, sok sikert az olvasáshoz. :)
Ha szereted a vámpíros történeteket: Darren Shan- Vámpírkönyvek(12 részes)
Ha a fantasyt: Tolkien-Gyűrűk ura Rowling-Harry Potter
Ha szereted a fantasyt, a Tűz és jég dala sorozatát ajánlanám nagyon erősen, hihetetlenül jó könyvek (Trónok harca, ha így ismerősebb). Ezen kívül én az Eragont szerettem még, az Éhezők viadalát, és a Bartimaeust (ez inkább vicces, nem olyan elvetemült fantasy)
Ha a lányosabb könyveket szereted, Meg Cabot könyvei nagyon jók, esetleg a Bad girl sorozat. Na meg persze a Twilight, azt nagyon sokan szeretik (én is olvastam, nem volt rossz, de azért soha többet...) Vagy ha a vámpíroknál maradunk, a Vámpírakadémiáról hallottam jókat (személyes élményeim nincsenek vele), meg a Vámpírnaplókról. Remélem, tudtam segíteni :)
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Elisabeta Gnone: Fairy Oak
Cynthia Hand: Angyalsors
John Little: Victoria Cope naplója
Lucy Maud Montgomery: Anne otthonra talál
JÓ OLVASÁST! :)
Martin Howard - Egy rosszcsont kutya naplója
Emily the Strange - Elveszett emlékek
Leven és az álnok árnyak
Ez a három könyv jut hirtelen most eszembe. :)
Anthony Horowitz Könyvei. Neked való, vicces krimik. Nekem az a sorozat tetszett aminek a kötetei:
1, A sólyom gyémántja
2, Kettes számú közellenség
3, Titkos szolgálat
4, Homályos nyomok.
Egyébként én is nagy SZ.J.G.-fan vagyok. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!