Én egyáltalán nem unom még a twilightot ti hogy vagytok vele?
Azok, akik mesterműnek tartják a Twilight-könyveket sosem olvastak J.Goldenlane könyvei közül, Tolkien-től Gyűrűk urát, Anne Rice-féle Vámpírkrónikákat, vagy esetleg a Drakulát Bram Stokertől???
Mert a fentiek tényleg mesterművek, a Twilight aligha mondható annak, egyszerűen semmi extra...
22/L
én 9szer olvastam a twiligtot 6szor a newmoont és már 3szor az eclipset és még mindig nem unom
amugy a film az nem olyan jó mint a könyv
Nekem meg már f.szom ki van vele..
Komolyan mondom.. Eddig én voltam a legnagyobb fan! Egyszerűen mindent hozzájuk kötöttem.. 5nap alatt elolvastam mind a 4,5 könyvet, gépen.. És majdnem meghaltam közbe.. Annyira pezsdítette a vérem.. Persze Edward volt a kedvenc karakterem. Robról mindent tudtam, minden nap ahogy friss hír jött én voltam az elsők közt akik olvasták. Én csak ezért éltem. Team Edward Jacobot ki nem állhattam... Ahha 20.-án megnéztem a New Moont.. Őő azt mondod, hogy egy kalap szar lett? A rendező hibája, de egyszerűen elrontotta az egészet! Megutáltam a történetet! És a sajtó a média is tehet róla, mert Robot csak a Twilighttal tudják azonosítani, amikor több filmje is van amik nagyon szuperek lettek. A Remember Me egyszerűen egy film kultusz lesz, ha ki jön. evvel a túlmédiázással rontják el az egészet!
anti Twilight éettem.
Én imádom!
Nem az a nagyon megszállottan de azért még imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!