Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Én egyáltalán nem unom még a...

Én egyáltalán nem unom még a twilightot ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 17:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
régebben amikor folyton erről volt szó a CoolLive-ban akkor egy nagy rakás sz*rnak tartottam, de IX. 9-én unalmamban megnéztem a filmet és nem tudtam abbahagyni, annyira megtetszett.:) Ezután egyből letöltöttem az összes könyvet, és már elolvastam a Twilightot és a New Moont, mind a 2 egy mestermű!!! Az Eclipse-t most kezdtem el olvasni, az egyik barátnőm szerint ez a legjobb rész a 4 közül. De eddig ezalatt az 5 nap alatt már vagy 6szor megnéztem a filmet, és nem unom meg, sőt egyre több új dolgot veszek észre rajta, IMÁDOM!!!
2009. szept. 14. 20:53
 22/27 anonim ***** válasza:
63%

Azok, akik mesterműnek tartják a Twilight-könyveket sosem olvastak J.Goldenlane könyvei közül, Tolkien-től Gyűrűk urát, Anne Rice-féle Vámpírkrónikákat, vagy esetleg a Drakulát Bram Stokertől???

Mert a fentiek tényleg mesterművek, a Twilight aligha mondható annak, egyszerűen semmi extra...

22/L

2009. szept. 14. 21:02
 23/27 anonim ***** válasza:

én 9szer olvastam a twiligtot 6szor a newmoont és már 3szor az eclipset és még mindig nem unom

amugy a film az nem olyan jó mint a könyv

2009. nov. 20. 19:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Nekem meg már f.szom ki van vele..

Komolyan mondom.. Eddig én voltam a legnagyobb fan! Egyszerűen mindent hozzájuk kötöttem.. 5nap alatt elolvastam mind a 4,5 könyvet, gépen.. És majdnem meghaltam közbe.. Annyira pezsdítette a vérem.. Persze Edward volt a kedvenc karakterem. Robról mindent tudtam, minden nap ahogy friss hír jött én voltam az elsők közt akik olvasták. Én csak ezért éltem. Team Edward Jacobot ki nem állhattam... Ahha 20.-án megnéztem a New Moont.. Őő azt mondod, hogy egy kalap szar lett? A rendező hibája, de egyszerűen elrontotta az egészet! Megutáltam a történetet! És a sajtó a média is tehet róla, mert Robot csak a Twilighttal tudják azonosítani, amikor több filmje is van amik nagyon szuperek lettek. A Remember Me egyszerűen egy film kultusz lesz, ha ki jön. evvel a túlmédiázással rontják el az egészet!

anti Twilight éettem.

2009. nov. 21. 15:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejöttek a könyvek! De a filmben túl sok a nyálas rész!
2010. jan. 1. 21:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Imádom! És evvel együtt az összes vámpíros, farkasos könyvet! :D
2010. febr. 17. 14:55
 27/27 anonim válasza:

Én imádom!

Nem az a nagyon megszállottan de azért még imádom!

2010. jún. 1. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!