Gáz ha egy 20 éves fiú a twilightot olvassa?
Figyelt kérdés
Nem a romantikus része érdekel, sokkal inkább a harc a két személyiségjegy között, azon belül is a farkas. De ez legyen az én dolgom.2011. aug. 7. 00:02
1/9 anonim válasza:
de azért nem egy bűn és bűnhődés..
gáz mert "kevés" az a könyv egy 20 évesnek. szerintem!
19L
2/9 anonim válasza:
ha téged érdekel egy könyv,akkor olvasd tök mindegy,hogy miért olvasod
szerintem nem gáz
3/9 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Ha érdekel, olvasd :)
4/9 anonim válasza:
Hát, nekem lányként elég gagyin van megálmodva és újraértelmezve ez az egész hacacáré a két faj között, sokkal, de sokkal jobban megfogalmazott dolgok is vannak a témakörben, és ebben tényleg annyira el van túlozva a nyáladzás, az unalmas, merengős "így szeretem, úgy szeretem" részek, a folytonos agyalás és töprengés a harc és akció rovására, hogy én többször is félbehagytam. Erővel kellett rávennem magam, hogy végig tudjam olvasni, mert nem szoktam könyvet abbahagyni. De többször elő nem fogom venni!
6/9 anonim válasza:
Nem gáz. Ha érdekel, olvasd. Én is elolvastam.
18/F
7/9 anonim válasza:
Az a gáz, hogy fiúk szerint nem gáz egy ilyen, ami szerintem gáz.
De amúgy az olvasás a legkevésbé sem gáz dolog, úgyhogy ezerszer is inkább ez, mint vmi hülye tévéműsor, vagy egyéb. De annyi minden más is van, amiből lehet választani!
23/L
8/9 anonim válasza:
annyi a gáz benne hogy szar könyv
9/9 anonim válasza:
Én is olvastam, és fiú vagyok. Igaz, ahogy haladtam előre, egyre szarabb lett. A 3. vége és a 4. már az elviselhetetlen kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!