Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek lesz film vagy tv...

Szerintetek lesz film vagy tv sorozat az SzJG-ből? És ha igen, megnéznétek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a sorozatot és ha csinálnának filmet vagy tv sorozatot belőle megnézném. A sorozat ötlet nekem jobban tetszik mert a könyv is afféle napló szerű és talán sorozatnak jobban feküdne.... Ti mit gondoltok erről?

#Leiner Laura: Szent Johanna Gimi
2012. júl. 29. 21:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom nem sok esély van rá,hogy lesz,de ha lenne én mindenképp nézném :) am az előző hozzászólóknak mondanám h:

1. a szereplőket nem túl sok féle képen tudjátok elképzelni,de amúgy is nagyon-nagyon sok könyvet megfilmesítettek és nem úgy néznek ki a szereplők,mint ahogy elképzeltük,de így is nagyon jók. van ahol a hajuk is más színű (pl. Vampire Diaries) de mind1.

2.honnan tudjátok h uncsi lenne? nagyon sok gimis sorozat van. am az is igaz h a könyv nagyon jó,de nem bizti h a sorozat is ilyen jó lenne...

3.reni sem szokta a tanórák minden 1es részét leírni.a legjobb poénok benne lennének és ennyi a végén csak a csengetést mutatnák.

4.ha film lenne akk maradna úgy, mint ahogy a könyv leírta és nem túl sok eseményen változtatnának és több rész is lenne.mondjuk 8 :D

5. ha pedig sorozat lenne, akk kiegészítenék a történetet,mert nagyon sok helyen így csinálják :D

6.am azt is megtudnák oldani, hogy reni gondolat meneteit elmondani, ez is egy csomó soriban/filmben így van (pl: Kínos/ Awkward az MTV)

am én tiszteletben tartom a többiek véleményeit is,de én így gondolom :D

2012. szept. 12. 17:24
 22/30 Vanuu06 ***** válasza:
Ahogy így elolvastam a válaszokat, most már szerintem is jó lenne, ha majd lenne film. Lehet, hogy a szereplők máshogy néznének ki, de látnánk az egész könyvsorozatot a szemünk előtt. És ez szerintem klassz lenne. Meg az is, ha a rajongók közül választanák ki a szereplőket! Az úgy lenne fair! :) De majd meglátjuk úgy is, hogy mi lesz. :)
2012. szept. 28. 12:47
 23/30 anonim ***** válasza:
szerintem nem muszáj filmet vagy sorozatot készíteni lehetne ANIMÉT!!! készíteni belőle tuti megnézném még ha szétunnám is magam!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 2. 20:37
 24/30 anonim ***** válasza:
Én csak azért nézném meg h lássam,találtak-e olyan srácot,mint Cortez :D abszolút ideálom de még sose láttam olyat..vkinek szép sötétbarna haja van de nem olyan ami a fényben kvbarna és.senkinek sincs olyan gyönyörű mélykék szeme pedig stìrölöm őket ezerrel de egy olyan sincs szal erre kìváncsi lennék
2013. márc. 12. 18:52
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintem filmnek sz*r lenne (elnézést),de sorozatnak kitoszottul jó.Gondoljatok bele.Az openingnél/endingnél fellehetne kérni valami magyar előadót (valami jófélét mint pl Magna Cum Laude).A színészválogatás is oké lenne szerintem.Én pl ismerek egy lányt,aki bárcsak 12,de kb 14-15 évesen tiszta Kinga lesz,mert szép világos barna haja van,ami baromi hosszú,és tiszta kingás.Corteznél szerintem a jóképűséget,és a tehetséget kéne nézni.Apróbb bőrhibákat ellehet tusolni egy kis sminkkel + kontaktlencse + paróka (ha muszáj).Reninél abszolút átlagos lányt kell keresni,Davenél meg olyasvalakit,aki 9-10.ben még nem olyan szép,de utána már kezd férfiasodni/úgy oldják meg.Szerintem az rtl klubnak vagy a tv2-nek simán megérné.Magyar producer,magyar forgatókönyvíró/azt Laura csinálná (:D),plussz poénok,és Reni hangja megy alatta kommentárnak.Cska sajnálnám szegény lányokat,akik a színészek lesznek,mert tuti lesz pár troll/hater,akik fikázzák,hogy 'ezt a csajt?pff',de összeségében,sorozatnak baromi jó lenne.A köteteket évadonként dolgoznák fel,és pl egy rész egy nap a könyvben.Szerintem simán megérné...:)
2013. márc. 16. 12:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Egy interjú részlet Laurával:

"Lesz SzJG film?

- Még nem érkezett filmes megkeresés, de mindenképp átgondolnám, viszont csak akkor, ha már minden kötet megjelent. Szeretném megnyugtatni az olvasókat, hogy amennyiben készülne film a történetből, akkor én írnám a forgatókönyvet, valamint kikérnénk a rajongók véleményét a színészekkel kapcsolatban, mert elsősorban az érdekel, hogy akik szeretik ezt a könyvsorozatot, ne csalódjanak a filmben."

Bevallom, én nagyon szeretném eljátszani Renit, úgyhogy nagyon ajánlom, hogy legyen! ;) Ha már olyan sorozatokra van pénz, mint a Barátok Közt, akkor ilyenre is lehetne költeni. :/

2013. márc. 16. 19:23
 27/30 anonim ***** válasza:
Előttem válaszoló,egyetértek.Én Kingát szeretném eljátszani,amatőr körökben azt mondták,viccesen (velem nevetnek,nem rajtam)improvizálok.Úgy gondolom,hogy igazad van,egy ilyen sorozatra be kéne áldozni.Ha van pénz Családi titkokra,Barátok köztre,40 milliós játszmára(!!) akkor ennyibe be kéne áldozni.
2013. márc. 17. 12:30
 28/30 Bianka<33 ***** válasza:
Annyira írjátok hogy sorozat legyen, meg hogy inkább az. Nem lenne könnyű úgy megcsinálni, mert akkor most napjaiként elkezded leforgatni???? kb. 100 nap van egy félévben (könyvben) akkor az szorozd meg 8-cal. az 800 rész!!! Esetleg ha heti részek lennének. Így, sorozattal részletesebb lehetne a könyv, de a film meg értelemszerűbb lenne a cím miatt is. Viszont ha sorozat akkor, naponként, egy cd-re egy félévet. Szerintem...
2013. ápr. 5. 17:48
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!! :) úúú én Reni lennék szívesen <3 :)
2013. ápr. 6. 16:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Laura szeretne belőle filmet
2013. máj. 20. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!