Szerintetek lesz film vagy tv sorozat az SzJG-ből? És ha igen, megnéznétek?
Nem tom nem sok esély van rá,hogy lesz,de ha lenne én mindenképp nézném :) am az előző hozzászólóknak mondanám h:
1. a szereplőket nem túl sok féle képen tudjátok elképzelni,de amúgy is nagyon-nagyon sok könyvet megfilmesítettek és nem úgy néznek ki a szereplők,mint ahogy elképzeltük,de így is nagyon jók. van ahol a hajuk is más színű (pl. Vampire Diaries) de mind1.
2.honnan tudjátok h uncsi lenne? nagyon sok gimis sorozat van. am az is igaz h a könyv nagyon jó,de nem bizti h a sorozat is ilyen jó lenne...
3.reni sem szokta a tanórák minden 1es részét leírni.a legjobb poénok benne lennének és ennyi a végén csak a csengetést mutatnák.
4.ha film lenne akk maradna úgy, mint ahogy a könyv leírta és nem túl sok eseményen változtatnának és több rész is lenne.mondjuk 8 :D
5. ha pedig sorozat lenne, akk kiegészítenék a történetet,mert nagyon sok helyen így csinálják :D
6.am azt is megtudnák oldani, hogy reni gondolat meneteit elmondani, ez is egy csomó soriban/filmben így van (pl: Kínos/ Awkward az MTV)
am én tiszteletben tartom a többiek véleményeit is,de én így gondolom :D
Sziasztok! Egy interjú részlet Laurával:
"Lesz SzJG film?
- Még nem érkezett filmes megkeresés, de mindenképp átgondolnám, viszont csak akkor, ha már minden kötet megjelent. Szeretném megnyugtatni az olvasókat, hogy amennyiben készülne film a történetből, akkor én írnám a forgatókönyvet, valamint kikérnénk a rajongók véleményét a színészekkel kapcsolatban, mert elsősorban az érdekel, hogy akik szeretik ezt a könyvsorozatot, ne csalódjanak a filmben."
Bevallom, én nagyon szeretném eljátszani Renit, úgyhogy nagyon ajánlom, hogy legyen! ;) Ha már olyan sorozatokra van pénz, mint a Barátok Közt, akkor ilyenre is lehetne költeni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!