Szerintetek lesz film vagy tv sorozat az SzJG-ből? És ha igen, megnéznétek?
sztem ha csinálnának belőle filmet, akkor mondjuk 2 könyvenként csinálnák meg, mert ugye az egy teljes év.
meg aztán, én örülnék neki, ha a rajongók közül választanák ki, mondjuk lenne egy casting, ahova minden magyar 18-14 év közötti fiúk!lányok elmehetnének.
az is igaz, hogy lehet, rosszabb lenne, mint a könyv, de minden megér egy próbát.
Nem hiszem, hogy csinálnának belőle filmet/sorozatot, vagy ha mégis, biztos nem túl élvezhetőt. Egyrészt ott van az a probléma, hogy már mindenkinek van egy kép a fejében a szereplőkről, úgysem találnának olyan színészeket, aki mindenkinek tetszene az adott szerepre.
Másrészt meg őszintén: ez nem éppen egy akciódús könyv. Igen, könyvben élvezhető, ahogy Reni leírja a tanórákat, stb., de most komolyan azt nézzem másfél órán át, hogy ülnek az osztályteremben, esetleg néha elmennek ide-oda?
Szerintem lesz film. Sorozat jobb lenne, mert ugye ez egy napló. Nem hinném, hogy 2 részenként csinálnák meg, mert akkor mi lenne a címe?
Elég népszerű a könyv, valószínűleg elég nagy bevételt szerezne a film, legalábbis az első mindenképpen.
Ha valaki elképzelte a szereplőket, és nem szeretné, ha lenne film, egyszerűen ne nézze, és kész.
Magyarország, igen. De ettől még lehetne ebből is egy jó filmet összehozni, elvégre nem igényel olyan nagy dolgokat, mint a Harry Potter, vagy a Gyűrűk Ura.
Szerintem jó lenne belőle, film vagy sorozat.
Annyira imádom, mikor azzal jönnek elő, hogy így a szereplők, úgy a szereplők. Hány olyan filmet láttam már, amit a könyvből filmesítettek meg... És egyáltalán nem úgy néztek ki, ahogyan én elképzeltem, mégis tetszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!