Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek lesz film vagy tv...

Szerintetek lesz film vagy tv sorozat az SzJG-ből? És ha igen, megnéznétek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a sorozatot és ha csinálnának filmet vagy tv sorozatot belőle megnézném. A sorozat ötlet nekem jobban tetszik mert a könyv is afféle napló szerű és talán sorozatnak jobban feküdne.... Ti mit gondoltok erről?

#Leiner Laura: Szent Johanna Gimi
2012. júl. 29. 21:55
1 2 3
 11/30 Csoszi16 ***** válasza:

sztem ha csinálnának belőle filmet, akkor mondjuk 2 könyvenként csinálnák meg, mert ugye az egy teljes év.

meg aztán, én örülnék neki, ha a rajongók közül választanák ki, mondjuk lenne egy casting, ahova minden magyar 18-14 év közötti fiúk!lányok elmehetnének.

az is igaz, hogy lehet, rosszabb lenne, mint a könyv, de minden megér egy próbát.

2012. júl. 31. 13:48
 12/30 anonim ***** válasza:
46%

Nem hiszem, hogy csinálnának belőle filmet/sorozatot, vagy ha mégis, biztos nem túl élvezhetőt. Egyrészt ott van az a probléma, hogy már mindenkinek van egy kép a fejében a szereplőkről, úgysem találnának olyan színészeket, aki mindenkinek tetszene az adott szerepre.

Másrészt meg őszintén: ez nem éppen egy akciódús könyv. Igen, könyvben élvezhető, ahogy Reni leírja a tanórákat, stb., de most komolyan azt nézzem másfél órán át, hogy ülnek az osztályteremben, esetleg néha elmennek ide-oda?

2012. júl. 31. 16:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!
2012. aug. 1. 08:25
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem lesz film. Sorozat jobb lenne, mert ugye ez egy napló. Nem hinném, hogy 2 részenként csinálnák meg, mert akkor mi lenne a címe?

Elég népszerű a könyv, valószínűleg elég nagy bevételt szerezne a film, legalábbis az első mindenképpen.

Ha valaki elképzelte a szereplőket, és nem szeretné, ha lenne film, egyszerűen ne nézze, és kész.

Magyarország, igen. De ettől még lehetne ebből is egy jó filmet összehozni, elvégre nem igényel olyan nagy dolgokat, mint a Harry Potter, vagy a Gyűrűk Ura.

2012. aug. 2. 11:16
 15/30 A kérdező kommentje:
:D Örülök, hogy ilyen vélemény is született!
2012. aug. 3. 16:52
 16/30 csingilingg84 ***** válasza:
100%

Szerintem jó lenne belőle, film vagy sorozat.

Annyira imádom, mikor azzal jönnek elő, hogy így a szereplők, úgy a szereplők. Hány olyan filmet láttam már, amit a könyvből filmesítettek meg... És egyáltalán nem úgy néztek ki, ahogyan én elképzeltem, mégis tetszett!

2012. aug. 4. 10:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A 16-os válaszolóval egyetértek. Egyébként valószínű, hogy lesz film, Laura is azt mondta, a nyolcadik rész után megpróbálhatjuk. (15-ös válaszoló vagyok)
2012. aug. 5. 17:37
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sorozat jobb lenne, filmben nem lenne egész. Egyébként szerintem a jó könyvekből nem csinálnak jó filmet (pl. Harry Potter). (Kivétel mondjuk a Gyűrűk Ura.) Megnézném, de szerintem nem lesz annyira jó. Legjobb lenne a sorozat, több évaddal, és mondjuk nem akciódús, de kiemelhetnék a humoros részét a dolognak, és nem kell annyira részletesnek lennie.
2012. aug. 16. 10:31
 19/30 Nóra:) válasza:
Tuti lesz belőle sorozat vagy film, a rajongók ki fogják maguknak harcolni, de én nem tudom, nem biztos hogy szeretném ha lenne, mert így ahogy elképzeltem Renit meg Cortezt meg úgy általában mindenkit, tuti hogy csak rombolnák a szereplők azt. :/ De azért viszont ezzel szemben kíváncsi lennék rá. Visszatérve a kérdéshez, ugye, 100% hogy lesz...
2012. szept. 6. 17:02
 20/30 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de te honnan tudod, hogy, hogy 100% lesz? Nincsen rá pénz, vagy ha lenne is, értelmesebb dolgokra költenék, mert egy film az SZJG-ből tuti nem lenne siker...
2012. szept. 6. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!