Szerintetek lesz film vagy tv sorozat az SzJG-ből? És ha igen, megnéznétek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a sorozatot és ha csinálnának filmet vagy tv sorozatot belőle megnézném. A sorozat ötlet nekem jobban tetszik mert a könyv is afféle napló szerű és talán sorozatnak jobban feküdne.... Ti mit gondoltok erről?#Leiner Laura: Szent Johanna Gimi
2012. júl. 29. 21:55
1/30 rajcziz válasza:
Egészen biztosan nem lesz belőle sem film, sem pedig sorozat, ha pedig mégis, akkor a magyar filmgyártást ismerve vállalhatatlan lesz. Nem nézném meg.
2/30 anonim válasza:
Én mindenképp megnézném kíváncsiságból, de én sem hinném, hogy túl sokat tudnának ebből kihozni. A sztori ugyebár nem éppen akciódús, sőt alig vannak benne érdekes történések. Ez így könyvben, humorosan megírva nagyon szép és jó, de filmben szerintem halálosan unalmas lenne.
3/30 anonim válasza:
Szerintem a népszerűség miatt megpróbálkozna vele a magyar filmipar, de én csak sorozatban tudnám elképzelni. Ha mégis film lenne, akkor sok részből állna. Az tény, hogy a könyvben nem annyira érezhető az eseménydústalansága, azonban a film ezt nagyon kihozná. Szerintem a könyv jó és semmilyen feldolgozás (film, sorozat) sem pipálhatja le. :P
4/30 anonim válasza:
Első válaszoló: Honnan tudod, hogy nem lesz sorozat belőle? Még lehet... A remény hal meg utoljára :DD
Biztos megnézném tök jó a könyv is.
5/30 Vanuu06 válasza:
Nem hinném, hogy lenne belőle film vagy sorozat. Bár sokan szeretnék.. köztük én is. Könyvben sokkal jobb, mintha le lenne vetítve és úgy látnánk. Azon kívül meg, hogyan találnának hozzá szereplőket? Mindenki máshogy képzeli el.. és úgy nem lenne az igazi. Meg ha lenne is .. szerintem kissé minősíthetetlen lenne, mert itt Magyarországon nincs annyi lehetőség egy úgy mondván jó film létrehozásához. :)
6/30 rajcziz válasza:
#4-es: Elég, ha végignézed a magyar sorozatgyártást. Egyszerűen nincs rá lehetőség. Másrészről pedig ki készítené el? A közszolgálatinak nincs rá kerete, a kereskedelmi csatornáknak pedig a 18-49 korosztály a legfontosabb, ott pedig nem aratna elég nagy sikert.
7/30 A kérdező kommentje:
Igen én is kicsit úgy vagyok vele hogy kíváncsiságból megnézném de nem hiszem hogy tetszene.... rajcziz szerintem teljesen igazad van bár lehet hogy egy jó rendező akinek van egy kis rutinja és mondjuk külföldi befolyásoltsága az megtudná csinálni ha nagyon akarná akár külföldi színészekkel is.
2012. júl. 30. 17:50
8/30 rajcziz válasza:
Külföldi színészekkel még annyira nem valószínű.
9/30 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy valószínű csak, hogy lehetne....
2012. júl. 31. 09:22
10/30 anonim válasza:
A 8. rész után csinálnak belőle filmet is, állítólag magyar szereplőkkel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!