Van valami könyv/mese/film/sorozat ami egy lány első menstruációjáról szól?
Figyelt kérdés
Bármi jöhet. Ne felvilágosító legye, hanem egy sztori. Előre is köszi!2011. jan. 5. 18:58
1/24 anonim válasza:
Hát ebből aztán igazán roppant izgalmas történetet lehetne rittyenteni...
2/24 anonim válasza:
ilyet nem fogsz találni...
A My girl-ben van egy jelenet, meg az elsőnek igaza van :)
3/24 A kérdező kommentje:
hát, "köszi".
Például ilyenekre gondoltam:
Film: Anyád lehetnék- ebben van egy kicsi olyan.
Mese: Sharon naplója: minden idők legrosszabb első randija- ez lényegében csak erről szól.
sorozat:a "Tövismadarak" egyik része :)
könyv: Na ilyet nem tudok :D
2011. jan. 5. 21:40
4/24 anonim válasza:
de te úgy kérdezted, hogy ami erről szól. Na olyan nincs.
5/24 anonim válasza:
A Hetedik mennyország első évadjának első része (ha jól emlékszem)
6/24 anonim válasza:
Volt régen egy film, amikor egy zenekari tag - kb 13 éves lány - "felnőtt". Ő azt hitte, hogy beleült valamibe, de kiderült, hogy nem. Sajnos, régen láttam, a címére nem emlékszem.
7/24 anonim válasza:
Stéphanie: Savanyú uborka csokoládéval
Már elég régen volt, hogy valaki ajánlotta nekem ezt a könyvet (amit én sajnos nem olvastam), de úgy hallottam, mintha valami ilyesmi is lett volna benne. Elvileg nagyon jó könyv.
8/24 A kérdező kommentje:
Köszi :) :)
2011. jan. 6. 15:33
9/24 anonim válasza:
10/24 A kérdező kommentje:
köszi! Igen, ebben már én is láttam :D
2011. jan. 6. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!