Érdekelne valakit a TÖRÖK KEZDŐKNEK c. könyv (sorozat) magyarul?
Figyelt kérdés
Én személy szerint imádom. A TV sorozatot ment Magyarországon is (ha jól tudom, a Duna TV-n), le is lehet tölteni, de a könyveknek sajnos nincs magyar változata, csak német. Én hobbiból nyelvvizsgára készülvén elkezdtem lefordítani, és pár online/offline ismerősöm jelezte, hogy szívesen elolvasná, ha kész vagyok. Érdekelne esetleg mást is? Mert ha igen, akkor lefordítom végig, sőt, talán a többi részét is, ha van időm.
Gondoltam itt is felteszem a kérdést:)
2011. márc. 25. 15:02
2/9 anonim válasza:
Nagyon jó lenne! bár már németül is elolvastam :)
3/9 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne,majd írjad ki,vagy valami,hogy ha fenn van:D
5/9 A kérdező kommentje:
sajnos háromnegyedénél megállt a dolog, ráadásul most nem is tudnám folytatni, mert érettségi, nyelvvizsga stb. előtt állok, és rengeteget kell tanulnom:S De ígérem, befejezem:) És ha kész, akkor küldök az ideíróknak egy letöltési linket.
2012. márc. 15. 21:44
6/9 anonim válasza:
Oké, sok sikert az érettségihez és a fordításhoz. :)
8/9 anonim válasza:
Na?Sikerült vmi?mert engem nagyon érdekelne:)
9/9 anonim válasza:
hát ez engem is érdekelne :) én csak most bukkantam rá a sorozatra és nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!