Lesz Percy Jackson és az Olimposziak 2-3-4-5 film? Nektek melyik a kedvenc részetek?
Második film biztosan lesz, annak ellenére, hogy nem igazán lett sikeres, de a stúdió úgy döntött berendeli. Az első filmben sokban eltértek a könyvtől, úgyhogy nem tudom mit akarnak a második filmben csinálni. Az utolsó három megfilmesítése a második filmtől függ, mert ha nem lesz sikeres a mozi, akkor valószínű nem folytatják.
Én csak az első hármat olvastam, de harmadik tetszik a legjobban. A második annyira nem jött be. Az első is jó volt.
Én sem vágom, hogy fogják majd megcsinálni a második filmet, amikor az elsőből olyan lényeges dolgokat hagytak ki, amire a második épül.
Én még csak az első három könyvet olvastam és nem tudom eldönteni, hogy melyik a legjobb. Egyszerűen imádom őket.
Az a helyzet, hogy egy ügyes forgatókönyvíró, vissza tudja csempészni, a kihagyott részeknek, azt a részét amely elengedhetetlenül fontos a folytatáshoz. Amikor felérnek Luk hajójára nyomban ott van a szarkofág, ami magyarázatra szorul... és ami még sokat segít a hiánypótlásban az Percy álmai: mert azokban bármit megláthat (csak előtte valakinek közölnie kell vele, hogy az álmai segítik...)és az álmaira amúgy is szükség lesz, hogy Groverrel tarthassa a kapcsolatot...
A könyvek közül már olvastam mindet. A kedvencem a 4. rész, de rögtön ott lohol a nyomában sz 5. is. Amelyik a legkevésbé tetszett, az pont a 2. volt de ettől függetlenül nagyon várom a filmet
Én most olvasom az utolsót és nagyon jó. szerintem a2. rész tök jó filmben.bár eltér a könyvtől :/
Remélem lesz több film én szeretnék :)
(ezt akkor írom mikor már van 2. részből film)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!