Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lesz Percy Jackson és az...

Lesz Percy Jackson és az Olimposziak 2-3-4-5 film? Nektek melyik a kedvenc részetek?

Figyelt kérdés
Úgy örülnék a filmnek :)

2012. jún. 6. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Második film biztosan lesz, annak ellenére, hogy nem igazán lett sikeres, de a stúdió úgy döntött berendeli. Az első filmben sokban eltértek a könyvtől, úgyhogy nem tudom mit akarnak a második filmben csinálni. Az utolsó három megfilmesítése a második filmtől függ, mert ha nem lesz sikeres a mozi, akkor valószínű nem folytatják.

Én csak az első hármat olvastam, de harmadik tetszik a legjobban. A második annyira nem jött be. Az első is jó volt.

2012. jún. 6. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Én sem vágom, hogy fogják majd megcsinálni a második filmet, amikor az elsőből olyan lényeges dolgokat hagytak ki, amire a második épül.

Én még csak az első három könyvet olvastam és nem tudom eldönteni, hogy melyik a legjobb. Egyszerűen imádom őket.

2012. jún. 7. 13:19
 3/7 anonim válasza:
58%
A filmekről nem tudok semmit, de nekem az ötödik a kedvencem.
2012. jún. 10. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Az a helyzet, hogy egy ügyes forgatókönyvíró, vissza tudja csempészni, a kihagyott részeknek, azt a részét amely elengedhetetlenül fontos a folytatáshoz. Amikor felérnek Luk hajójára nyomban ott van a szarkofág, ami magyarázatra szorul... és ami még sokat segít a hiánypótlásban az Percy álmai: mert azokban bármit megláthat (csak előtte valakinek közölnie kell vele, hogy az álmai segítik...)és az álmaira amúgy is szükség lesz, hogy Groverrel tarthassa a kapcsolatot...

A könyvek közül már olvastam mindet. A kedvencem a 4. rész, de rögtön ott lohol a nyomában sz 5. is. Amelyik a legkevésbé tetszett, az pont a 2. volt de ettől függetlenül nagyon várom a filmet

2012. júl. 12. 22:49
 5/7 Alrik válasza:
a 2. már megjelent, remélem tervezik a többi filmet, amúgy Az utolsó olimposzi a kedvencem
2013. dec. 29. 14:54
 6/7 Bonyár Zorka válasza:

Én most olvasom az utolsót és nagyon jó. szerintem a2. rész tök jó filmben.bár eltér a könyvtől :/

Remélem lesz több film én szeretnék :)

(ezt akkor írom mikor már van 2. részből film)

2013. dec. 29. 16:00
 7/7 ancsokancso válasza:
Azt mondták hogy a Percy Jackson 3 filmje züld utat kapott úgyhogy valószínűleg lesz harmadik film is !!!!!!!! :D
2014. aug. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!