Ciki az, ha szeretek olvasni?
Figyelt kérdés
Egyik legnagyobb hobbim az olvasás, van hogy egy nap alatt kiolvasok 1 könyvet...a környezetemben viszont nem olvasnak, és ha szo van az olvasásrol csak kiröhögnek engem:(2009. júl. 10. 22:32
21/26 anonim válasza:
Fanatikus könyvolvasó vagyok, ami a kezembe akad elolvasom. Nem ciki. Már miért lenne az?
Sok a buta ember nagyon. :((( (nem rád értem kérdező)
23/26 anonim válasza:
basszus ezt miből gondolod, de tényleg. a környezetedben élők szókincse valószínűleg kissé szegényes, az értelmi szintjük pedig a béka s.gge alatt van. ne foglalkozz velük.
a ciki szó használatát viszont mellőzd :)
24/26 anonim válasza:
Figyelj én egészen ötödikig untam az olvastam akkor egy hétig egyedül voltam egy könyvel azóta imádom és hülyének érzem magam hogy azelőtt így gondolkodtam
26/26 reflektro colten válasza:
Én is imádok olvasni de amikor szóba kerül csak kiröhögnek.. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!