Milyen könyvet ajánlanátok egy 13 éves lánynak? Nagyon szeretek olvasni, de már kifogytam. Szinte bármit elolvasok.
Harry Potter, Darren Shan könyvei, Thomas Brezina könyvei, Neveletlen Hercegnő naplója és Meg Cabot többi könyve, Emlékek őre, Alkonyat, Újhold.
Úgy 6-7 éve volt egy ilyen Rettentő Töri meg Rettentő Tudomány könysorozat, az is szerintem nagyon tezszene neked. És még 1-2 cím:
A villmátolvaj
Cicus és a büdös macskák háborúja
Nem leszek túl trendi, de megpróbálkozhatnál szépirodalommal is.
Én már ugyan "öreg" vagyok hozzád képest, de nagyon szerettem a te korodban például a történelmi regényeket.
Pár regény:
Dan Brown összes
Arthur C. Clarke - A város és a csillagok (többi könyve is valamilyen jövőben játszódós űrbeli ilyen olyan)
Robin Cook
Andrew Ross
Én mostanában ezeket olvasom, Dan Brown nagyon bejött, Clarke nem éppen az én stílusom, de még határeset, és egyre jobban kezd beindulni.
Másik kettő elég ismert és elismert író, állítólag jók a könyvei, én a Kék zónát és Az idegentest-et olvastam tőlük, de még csak nemrég kezdtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!