Hogy szeretek olvasni?
Fogalmas sincs,hogy te hogy szeretsz olvasni..(ezt most ki kéne találni??)
Vagy a kérdés az hogy
hogy SZERETTEK olvasni? (ugye nem mindegy?)
Én minden testhelyzetben.Akkor olvasok amikor tudok.Ha kell fürdés közben,sz@rás közben,kajálás közben,Ülve a fotelba,fekve az ágyban,buszon,sőt a szauna közben is olvasok..Mindegy csak egy jó könyv legyen..
Buszon, vonaton, kocsiban, utcán menet közben, evés közben, egy kényelmes fotelben, földön ülve, teát szürcsölve, erdőszélen, folyóparton, de leginkább ott, ahol csönd van.
Fürdés közben is.
az új fotelemben ^.^
egyébként strandon, napozás közben, ágyban fekve, valamilyen sarokban összekucorodva... a lényeg, hogy jó legyen a könyv, akkor teljesen mindegy, hogy mi van körülöttem.
Főleg az ágyon fekve, de emellett a fotelban vagy a földön ülve is, utazásnál főként vonaton, egyszer sikerült egy órás buszutat végigolvasni (anekdoták segítségével). Szabadban nemigen olvasok, de ennek csupán az az oka, hogy még nem leltem meg a megfelelő helyet (városban lakok). :-)
Ha jó a könyv, wc-re is magammal viszem, bár ott nehezebben megy (két tevékenység egyszerre). Ha valami érdekeset olvasok egy családtagnak, a családtag mozgását követve a lakásban. Óra közben az iskolapadban. Órák után ha valakinek felolvasok, állva. Buszmegállóban a lehetőségekhez mérten ülve vagy állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!