Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Véleményeznétek ezt a történetet?

Véleményeznétek ezt a történetet?

Figyelt kérdés

Nagyon örülnék pár észrevételnek akár az oldallal, akár magával a történettel kapcsolatban.

[link]

2012. jún. 22. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik,főleg ahogy írsz és a stílusod. A történet is tetszik, csak kicsit zavaró volt, hogy nem tudtam elképzelni most milyen korban vagyunk, pl. a kocsi meg a tőr nekem egy történetben kicsit furcsa. De ez nem jelent semmit lehet, hogy csak azért zavart, mert nem ismerem az egész történetét a dolognak.
2012. jún. 22. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kritikát. A kocsi az fogatként értendő :) Egyébként pont jó, hogy nem tudtad, milyen korba helyezd, mert fantasy történet, és egy másik világban játszódik.

Indítottunk egy facebook-os nyereményjátékot a történettel kapcsolatban, ha esetleg érdekel (mivel már olvastál belőle, és tudsz róla mondani véleményt), és szeretnél részt venni benne, akkor írj egy privát üzenetet, és elküldöm a részleteket. Még egyszer, nagyon köszönöm, hogy beleolvastál, és véleményt is mondtál róla.

2012. jún. 22. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
nem
2012. aug. 1. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ugyes vagy, nagyon tetszik a tortenet, es bar a fantasy regenyeknek mindig unom az elejet, a te irasod megfogott. nekem tetszik, gratu! :)
2012. aug. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!