Jó kezdés ez egy könyvnek? (nagyon sokat jelentene, ha véleményeznétek)
2012. máj. 11. 19:58
1/5 anonim válasza:
nekem bejön, én elolvasnám ha egy könyv lenne.
2/5 anonim válasza:
ha lesz/van belőle több is elküldöd priviben?
előző voltam
3/5 anonim válasza:
Ez nagyon jó. Elolvasnám szívesen azt a kéziratot:) Szerintem írd meg nagyon jó lett
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó, nekem tetszik, de néhol zavaró a szóismétlés. pl.Korai apaságom néhány szép pillanatában meseszép pillanatokat töltöttünk el a lányommal.
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Alapvetően tetszik, de néhány ismétlésre figyelned kéne! "lett kibírhatatlanná volt" vagy például itt a mondat végére elfeledted, mit írtál az elején.
Továbbá a Montag név két dolgot juttat az eszembe: Shakespeare-t és a hétfőt németül. Valahogy nem az igazi.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!