Írtam egy novellát, véleményeznétek?
Töltsd le itt: *****
Nem kicsit elvont holmi, szóval kíváncsi lennék ki mit hámoz ki belőle. Emellett persze bármilyen észrevételre/kritikára is. :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
KICSIT elvont?xD
Hö:D
Most valamelyest beleláthattam a fejedbe:D
Érdekes volt.
Első: és mit láttál? :)
A halottak napjához nincs sok köze, vagy fél éve írtam egy álmatlan hajnalom, gél kettő és fél négy között. :)
1.
Húú, nemtudom. De különbözik attól, amit én képzelek a mennyországról,de az odavezető út az stimmelt:d
Az a lényege, hogy különbözzön. Ez inkább egyféle "alternatív pokol" akart lenni. :)
(Szeretek néha ilyen-olyan vallási témákkal eljátszani / kifordítani az eredetijéből. Mondjuk mikor ezt elkezdtem írni, eredetileg nem akartam bele se Teremtőt, se alternatív "Mennyországot", de aztán így alakult...)
Pont ezért nem kell előre kigondolni, hogy mit akarsz írni, kivéve ha detektív novellét/regényt írsz, vagy ha fontosak az előzmények.
Nekem magától szokott jönni minden:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!