Nem unjátok már ezt a sok Alkonyatos kérdést?
06:35
Ha az iró minden apró mozzanatot összelopkodott, a film pedig klasszik halivodi giccs, szar szinészekkel...akkor miért imádja mégis őket minden harmadik ember a földön?
Huh nah drágáim! Nemtudom hogyan is fejezzem ki magam de ez...hát nah. És mi van akkor ha sok kérdés van róla, mellesleg a kérdezőnek is végig kellett néznie mennyi kérdés lehetett feltéve ha rákontrázott. :S nah akkor itt a bökkenő ha nem szereti az Alkonyatot akkor nem kezdeném el fikázni hanem fognám fennt a sarokban lévő kis piros x-et és kattintanák. És akik ennyire utálják akkor miért keresnek rá arra a szóra hogy Alkonyat? :S vagy jól esik írogatni hogy ez egy mennyire szar film? Mindenki belegondolhatna hogyha az összes ember ugyanazon a véleményen lenne és ugyanazt szeretné mennyire egyhangú lenne az élet. De ez mindenki értelmi szintjétől függ hogy miket ír. Én imádom de nem vagyok fan és ennyi de mégse írok olyanokat pl a Transformershez hogy mennyire szar... mindegy végülis ez csak az én véleményem :D
Jah és az hogy tinik kiakaszt xD mivel a legtöbbje akik itt "tiniztek" ugyanolyan idősek mint akiket ugymond "letiniznek" hát ennyit erről :D
21:33
Emlékszel arra, mikor mindenki azt mondta, hogy Galilei hülye, mert az mondta a föld a nap körül forog?
Remélem ez a kis hasonlat ráébreszt, hogy mekkora baromságot írtál.
na azért ne hasonlítsuk ezt az Alkonyat izét Galileihez!
amúgy én is nagyon unom, bár én eddig még nem is hallottam róla, csak itt ezen az oldalon, azt se tudtam, h van ilyen film. öreg lennék? :D
"na azért ne hasonlítsuk ezt az Alkonyat izét Galileihez! "
Úgy látom te nem értetted ennek a hasonlatnak a lényegét. Esetleg próbálj meg legközelebb gondolkodni.
08-13 16:50
Ennél jobban már megfogalmazni sem lehetett volna!! Teljes mértékben igaza van! De a legviccesebb, hogy kb. 200 ugyan ilyen kérdés van.. Na akkor felteszem én a sajátomat: "Nem unjátok már a sok 'Nem unjátok már az Alkonyatot' kérdést??"
Mert én már nagyon unom. Mi a baj azzal, hogy kérdeznek?? Ez olyan, hogy utálom a HP-t mégsem írok be minden HP-s kérdésbe, hogy az egy szar. Meg nem írok ki olyat, hogy "Nem unjátok már a HP-s kérdéseket?"
Ez a különbség köztünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!