Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Na, milyen Alkonyatos kérdés...

Na, milyen Alkonyatos kérdés nem volt még?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 12:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
például az,hogy ezt az alkonyatos kérdést miért tetted fel?!
2009. aug. 21. 12:20
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
mikor fejezik be ezt a sok alkonyatos kérdést?beírják a keresőbe,hogy alkonyat és lámcsak kiadja a kérdéseket és rá a válaszokat...ennyi ész:)
2009. aug. 21. 14:24
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Ameddig lesznek új részei a filmnek, addig mindenki élvezheti ezeket a "nagyszerű" és "nagyon fontos" kérdéseket!
2009. aug. 21. 17:29
 4/17 anonim ***** válasza:
52%

Nekem van!

[link] ez a New Moon Taylor Lautner Trailere.. Na és van benne 1 rész amikor smaciznak.. Mármint Bella és Jake.. De ez nem az Eclipse-ben volt? a 3. könyvbe smaciznak először.. Nem??

Mert a filmbe igenis smárolni fognak és ez így szar..

2009. aug. 21. 19:30
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Igen ez nekem is feltűnt! Így tényleg eléggé elcseszték, de hát bele "kellett" teni hogy nagyobb legyen a bevétel hogy egyes emberek mégtöbbet kaszáljanak és legyen a pletykalapoknak is min csámcsognia...
2009. aug. 21. 22:02
 6/17 anonim válasza:
74%
Igen a 3.dik részben csókolóznak. Bella bevallja magának, hogy Jacobot is szereti szerelmes belé mert ha nem igy lenne nem lenne ilyen nehéz elvállni tőle, de Edwardot jobban szeretni. De Jacob nagyrészt manipulálta Bellát, hogy ezt megtegye, mert megmondta Edwardnak, hogy tiszteségtelenül fog harcolni Bellárét. De Edward jó reagálta le a dologot!! Bella szenved amiatt, hogy mit két fiút bántja!!!
2009. aug. 22. 10:26
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Igen eleinte en is (marmint az eclipsben) azt hittem hogy edward es bella szerelme mot mar nem lessz olyan tokeletes es torhetetlen mint azelott mert beleorditott bellanak ez a vonzodasa jacob irant de ugy orulok hogy a BD be minden rendezodik. A vege meg csak folyton azon filoztam h ez a Stephanie egy zseni.
2009. aug. 23. 21:59
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem is jo volt edward hozzaalasa.

Jobb nem is lehetett volna. Igazi uriemberkent viselkedett es ismet kimutatta hogy akar a sajat boldogsagat is kepes felaldozi bella boldogsagaert. Es hogy bella edwardot szereti jobban azt mi sem bizoyitja jobban mint hogy edward jelenleteben kepes megfeletkezmi jaceobrol ami peddig forditva nem igen tortent meg soha.

2009. aug. 23. 22:03
 9/17 anonim válasza:
A New Moon-ban Bella és Jacob egyáltalán nem csókolózik, ugyanis, ha jobban megnézitek, azt láthatjuk, hogy Jacob meg akarja csókolni...
2009. aug. 26. 13:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Remelem hogy csak meg AKARJA de nem fogja. Bar ahogy igy torom a fejem nem jou eszembe olyan jelenet (a konyvbol) ahol jacob meg akarna csokolni (ezzel nem vedeni akartam).

Szerintem nagyon elszurna az egeszet ha a filmben csokoloznanak???

2009. aug. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!