Nem unjátok már ezt a sok Alkonyatos kérdést?
Már nem azért,de ez is egy Alkonyatos kérdés... XD Amúgy én se értem,hogy miért kell állandóan azzal jönni,hogy "mert tinik" és "hát igen...tinik". Nem minden tini hülye. Egy felnőtt is tud ugyanúgy hülye kérdést feltenni,ahogy egy tini. Én szeretem az Alkonyatot,de egyébként én is unom ezeket a kérdéseket már...nem értem,hogy miért kell minden apró hülyeséget megkérdezni róla meg ugyanazt kb. 20szor.
"amúgy egyszer rájönnek a tinik is milyen ostobaságért voltak úgy oda" Bocsi,de miért is ostobaság? Legalább olvasnak valamit,ha már a kötelezőket nem hajlandóak. Attól,hogy neked nem tetszett/tetszik attól még nem ostobaság. Ez olyan mintha pl. te szeretsz horgászni vagy mit tudom én és azért odáig vagy és én arra azt mondom hogy hülyeség.
Na mind1...amúgy nem vagyok fan és nem is pontoztam senkit...
Üdv:16/L
"Bocsi,de miért is ostobaság?"
Mert az író kábé minden apró mozzanatot úgy lopkodott össze. A film pedig klasszik halivúdi giccs, szar színészekkel teletömve. Ez nem az a "szerintem"-kategória. Ez így van.
Bocsi, de a filmet nem kéne összekeverni a könyvvel, mert az közel sem olyan jó mint a könyv. Amúgy meg nem az a legidegesítőbb, hogy ugyanazokat a kérdéseket ezerszer teszik fel, hanem az, olyanok is olvassák, akik a valóság és a kitalált világok között nem tudnak különbséget tenni és a végén olyanokkal jönnek, hogy pl.: ők is vámpírok akarnak lenni.
Ezen kéne elgondolkoznia sok embernek és nem azon, hogy hogyan utálja a másikat csak azért, mert nem ugyanazokat a dolgokat szeretik.
Na már boccs utolsó hozzászóló, de lehet h te is láttál már olyan filmet v olvastál olyan könyvet, ami másoknak hülyeség volt, úgyh nem kéne egy kalap alatt leszólni mindenkit.
Boccs az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!