Mi a 13 okom volt c. könyvről a véleményetek?
Én tegnap kiolvastam ezt a könyvet,és hülyeségnek találom az egészet.Először is,a sztorik benne,hogy a csaj miért lett öngyilkos.. szánalom.Én sokkal rosszabbakat éltem át,és még élek.
Másodszor,elküldeni 13 fiatalnak és őket hibáztatni a csaj haláláért .. :S buta történet ..
Nekem egész végig olyan nagyképűnek tűnik a csaj benne,mintha bosszúból ölte volna meg magát,aztán elküldi,hogy mások bűnhődjenek azért,mert ő gyenge volt.Szerintem a mai fiataloknak nem jó példa ez a könyv,ezért vannak olyan nagyra,és ezért hibáztatnak mindig mást,mint magukat.
17l
Áh, szóval nem mondhatom el a szubjektív véleményem egy nyílt honlapon? :D Édes.
Egyébként meg honnan tudhatnád, nekem milyen életem van? Gondolkozz már. Egyébként sem voltam sem unintelligens, sem sértő.
nekem nagyon úgy jött le,hogy bosszúból csinálta,egész végig olyan gúnyosan beszél.
Egyébként meg honnan tudod,hogy nem néztem végig egy szekrényből,hogy valakit megerőszakolnak? Honnan tudod???? Igazad van,télleg nem,sokkal rosszabbakat néztem végig.. úgyhogy ne ítélkezz!!!! És én sem vagyok egy határozott lány,akinek több ezer barátja van ..
PFFFFF. Hát engem nagyon kiakasztott!!!!:/ Vázolom,h én mit láttam a történetből: Szóval van egy új csaj,aki probál beilleszkedni. Aztán egy srác felteszi a legjobb seggüek listájának az élére. És,ezért a bnője megharakszik Hannah-ra. Plusz még egy csávo rácsap a csaj seggére. Hannah végig átkozza,h milyen szemetek a pasik,ugyanakkor azon siránkozik,h a srác,aki tetszik neki miért nem mászik rá azonnal. Ja és végén még k*rválkodik is egyet egy jaquzziban... pfff szegény,de sajnálom!!
Én az egész könyv alatt (amelett,h halálra untam magam),azt vártam,h végre történik vmi,de KÖNYÖRGÖM NEM TÖRTÉNT AZZAL A CSAJJAL SEMMI!!!!! Akkor lett volna sztem bármi értelme ennek a lelkisérült maszlagnak,ha őt erőszakolják meg...de így könyörgöm minden második tininek sokkal rosszabon kell átmenni-e!!!:( És ebböl még filmet is??!! Most komoly??!!
20L
Én teljesen egyetértek veletek! Elég nagy híre volt a könyvnek, így elolvastam én is. Többet vártam. Nyomós okokat, igazi pszichés indokokat az öngyilkosságra. Több helyen olvastam, hogy elsírták magukat pár résznél. Hát, én nem. Inkább a szememet forgattam, hogy ilyenek miatt képes magát öngyilkosságba hajszolni. Én csak sajnálom szegény embereket, akik rajta vannak a listán, mert olyan piti dolgokon akadt ki Hannah, hogy egyszerűen szánalmas.
Az én középiskolai életem sem volt fenékig tejfel, ezt most nem részletezném, de nekem ezerszer nyomósabb okaim is lettek volna az öngyilkosságra, és lám, túléltem a tinédzserkort. Ez a könyv csak egy kamaszkori hisztéria, és nem pedig egy elgondolkodtató mondanivaló.
Ja, és azt még hozzátenném, hogy ilyen dolgok a kamaszok 90%-ával megtörténnek (az első csók nem jól sül el, csúfolják, pletykálnak róla, a srác aki bejön neki nem kezdeményez stb.)
Ezek tényleg okok egy öngyilkosságra? O.o
Úristen, nem is idegesítem magam tovább ezen a szemeten... Kortárs irodalom szégyene :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!