Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a 13 okom volt c. könyvről...

Mi a 13 okom volt c. könyvről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Én tegnap kiolvastam ezt a könyvet,és hülyeségnek találom az egészet.Először is,a sztorik benne,hogy a csaj miért lett öngyilkos.. szánalom.Én sokkal rosszabbakat éltem át,és még élek.

Másodszor,elküldeni 13 fiatalnak és őket hibáztatni a csaj haláláért .. :S buta történet ..

Nekem egész végig olyan nagyképűnek tűnik a csaj benne,mintha bosszúból ölte volna meg magát,aztán elküldi,hogy mások bűnhődjenek azért,mert ő gyenge volt.Szerintem a mai fiataloknak nem jó példa ez a könyv,ezért vannak olyan nagyra,és ezért hibáztatnak mindig mást,mint magukat.

17l

2011. júl. 30. 14:28
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim válasza:

lesz belőle film? nem is gondoltam volna...

én is olvastam, és vegyes érzelmeket ébresztett bennem... olyan fura az egész... viszont megfogadtam, h nem olvasom el többet, mert lehangoló! nagyon!

2011. júl. 31. 18:32
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

12:16

Látszik, hogy érett gondolkodású vagy :)

De egyébként ha valaki kicsit is utánaolvas az írónak és a könyvnek egyértelmű lesz számár a dolog.

Rengetegen vannak úgy, hogy mivel ők erősek a gyengék egyszerűen szánalomra méltóak, hülyék, nem érdemesek a megbecsülésre stb... ők nem is fogják sosem megérteni az ilyen témájú könyveket vagy a pszichés betegségeket.

2011. aug. 1. 16:12
 13/59 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! hidd el, én nem egyszer akartam öngyilkos lenni .. és nekem mégsem tetszett ez a könyv.nevetséges egyszerűűen.. nekem sokkal,de sokkal több okom lenne rá,és nem ilyen hülyeségek miatt,hogy pletykálnak rólam!És ne mondj úgy véleményt egy emberről,hogy semmit nemtudsz róla!
2011. aug. 1. 17:09
 14/59 A kérdező kommentje:
ja,és én is pszichés beteg vagyok,úgyhogy ha valaki,akkor ÉN megértem őket !!
2011. aug. 1. 17:12
 15/59 A kérdező kommentje:
azért bosszant fel ez a könyv,mert én,aki már olyan sok mindent átélt(és gondolom ezzel nem vagyok egyedül)pedig még csak 17 vagyok,de több mindent átéltem,mint néhány idős ember.. elolvastam ezt a könyvet,amiben egy lány megöli magát,azért mert egy hülyegyerek kicsúfolja..és ez a könyv arra akarná ösztönözni az embereket,hogy segítsenek az ilyeneknek? mert nekem inkább úgy tűnik,mintha a tiniket buzdítaná,hogy "hajráá öld meg magad,csak azért,mert valakinek nem vagy szimpi .. add fel már most!"
2011. aug. 1. 17:22
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkit más dolgok viselnek meg. Van, aki hamarabb túlteszi, magát valamin van, aki nem. Persze van olyan, akinek borzalmas az élete mégis megpróbál erős maradni, de vannak olyan emberek, akik nem tudnak erősek maradni. Én úgy gondolom, ez a könyv nem buzdítja arra a fiatalokat, hogy legyenek öngyilkosok kis problémák miatt, ha nem inkább arra akar az író rávilágítani, hogy jobban figyeljünk egymásra. Aki bajban van, az pedig tudjon segítséget kérni.

Nekem ez a véleményem.

2011. aug. 1. 19:16
 17/59 A kérdező kommentje:
jó,én elhiszem,hogy ez volt a célja,de azért látni,hogy egy férfi írta és nem egy nő.A nők több mindenen mennek keresztül.Egy nő jobban megírta volna,és akkor olyanok is olvashatónak találnák,mint én.Már régóta megakartam szerezni ezt a könyvet-végre egy könyv,ami rólam szól.. erre tessék -.-
2011. aug. 1. 19:46
 18/59 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem mondtad volna el számtalanszor, hogy te is akartál öngyilkos lenni, és hogy te aztán sok mindent átéltél, még komolyan is lehetne venni. Természetesen nem kiosztalak, mert én aztán tényleg nem ismerlek és nem tudom, mi történt veled. Az sem baj, hogy nem tetszik neked a könyv, csak ha már te épp ilyen vagy, lehetne benned egy kis empátia. Nem minden öngyilkos hajlamú ember olyan erős, mint állítólag te, és személyiségileg sem egyformák.

De egyébként tényleg nem baj, hogy nem találtad őt és a történetet szimpatikusnak, mert ez szubjektív; inkább csak olyan "furán" közlöd a véleményed, és nagyzolsz, hogy de-te-aztán-sokkal-több-mindent... De ez csak az én véleményem.

2011. aug. 1. 19:58
 19/59 A kérdező kommentje:
tudod,nem muszáj elmondanod a véleményed,magadban is tarthatod :) kívánok neked olyan életet,mint amilyen nekem van,aztán majd ESETLEG! neked is osztunk lapot
2011. aug. 1. 20:03
 20/59 anonim ***** válasza:
OFF: De hogy lehet segíteni valakin, aki öngyilkosságon gondolkozik, de nem fogadja el a segítséget?(elsőre), tovább próbálkozni, vagy csak hagyni és éreztetni, hogy ott vagyunk, vagy, ha azt mondta nem akkor nem kell?
2011. aug. 1. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!