Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írsz könyvet? Miről és miért?

Írsz könyvet? Miről és miért?

Figyelt kérdés

Tudom hogy töménytelen sok ilyen kérdés található a GYK ezen féltekén, de én nem az igenekre, vagy az "én írok"-ra lennék kíváncsi. Szinte már mindenki könyvet ír, főleg fiatalok, tinédzserek, leginkább Twilight másolatokat. Én is írok, tinédzser vagyok, de saját ötletet, saját álom- és képi világgal. Te miről írsz és miért kezdtél neki? csak mert olvastad valamely vöröspöttyös könyvet, és késztetést éreztél arra, hogy te is ilyet alkoss, vagy saját indíttatásból?

Kort én nemet is kérnék, csak a miheztartás végett!

:)

2011. júl. 16. 00:54
1 2 3 4
 11/40 Le Pepe ***** válasza:
14 vagyok :D
2011. júl. 17. 22:40
 12/40 Le Pepe ***** válasza:
100%
Ja, ahogy most olvasom, én is saját álomvilágról írok. És fiú vagyok :D
2011. júl. 17. 22:44
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves és lány vagyok. Már 11 éves korom óta írok történeteket, mind fantasy témában. De most belekezdtem egy új történetbe, aminek remélem, lesz jövője is.
2011. júl. 18. 17:40
 14/40 Le Pepe ***** válasza:

Legutóbbi kommentelőnek:

Szintúgy(csak a nem különbözik)!Én is írtam korábban, de azok nem értek véget sosem, most épp egy nagy munkán dolgozok.:)

2011. júl. 18. 21:15
 15/40 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon egy cipőben járunk! :) De megfogadtam, ha törik, ha szakad, akkor s befejezem ezt a történetem! Ezt már tényleg a sajátomnak érzem. Mellesleg ismét feltűnt, hogy szinte minden kezdő író fantasyt ír. :) Ezzel a legkönnyebb indítani.
2011. júl. 18. 21:27
 16/40 Le Pepe ***** válasza:
Valamelyikőtök fenn van a Share Your Art-on??(sya.hu)
2011. júl. 18. 23:10
 17/40 A kérdező kommentje:
Én nem... :S
2011. júl. 19. 21:19
 18/40 Le Pepe ***** válasza:
Nagyon jó honlap!Felteheted az írásaidat, képeidet, zenéidet!
2011. júl. 19. 22:35
 19/40 anonim ***** válasza:

Csak vigyázni kell, hogy nem-e lopják el. Mert ha tényleg ir valaki egy gigaklassz könyvet ami még kiadható is, és lelopják,majd kiadják más néven....hát az gáz..

A lány aki sokat mondja hogy vagyok. xD

2011. júl. 19. 22:53
 20/40 Le Pepe ***** válasza:
Hát jólvan:D Gigaklassz könyvből csak részleteket érdemes tenni. De kisebb versek, novellák simán jöhetnek. Nem hiszem, hogy ellopnák. A SYA társaság nem olyan. De mind1, megnézhetitek, ha akarjátok, mindenképp érdemes.:)
2011. júl. 20. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!