Ha írnátok könyvet miről írnátok, mi mozgatja a fantáziátokat?
Nem mondanám, hogy én írok könyvet, inkább írogatok:D kíváncsi vagyok a véleményekre, de ne értsétek félre, nem ötleteket gyűjtök.:D
"Vicces" válaszok is jöhetnek, azok mindig tetszenek, mondjuk sok értelmét nem látom...:D
Hát, én is írogatok, van egy pár storym, aminek épp a bővebb kifejtésén dolgozom:D Talán 1x majd könyv lesz belőle, de ezt majd az idő eldönti... Nos, engem két nagyobb téma érdekel (igazából több is, de ezek azok, amiket leírni is élvezek) a fantasy és a krimi:P
A krimi ugye elég adott, hogy mi, de a fantasy.... szeretek olyanról írni, ami kivezet a hétköznapokból, más világról, vagy csak más lényekről... nem teljesen egyedi, de mindenképpen arra törekszem:) Pontosan megfogalmazni nem akarom (bocsi)
Remélem, ez érthető:D
Én is írogatok. Általában akció és sci-fi, de most belekezdtem egy fantasy történetbe is. Imádom a vért, a történeteimben.
Meg néha írok egyperceseket is. De azok ritkábbak.
Én is fantasyt írok, olyasmit mint a Gyűrűk Ura, de nem másolatot. :D Harcolós, háborús, kitalált világos -lényes mese, nem épp kicsiknek. Van benne harag, féltékenység, barátság, szerelem, az emberi esendőség és a jó és a rossz örök küzdelme. :) Próbálom nagyon tudatosan megformálni és megépíteni a világomat és saját lényeimet, több-kevesebb sikerrel. :)
Humor kell?
:D
Most gondolkozom egy nagy sikerűnek szánt regénycikluson, melyből majd még nagyobb sikerű mozifilmek is fognak készülni. Történetemet még Grönlandon is kötelezőként fogják oktatni! :D Főhőseim, a pollenek mindennapi tevékenységéről, harcairól, szerelmeiről fog szólni. Íme néhány cím: Pollen a Marson, Pollen csodaországban, Pollenvámpírok szerelme... stb. :D Úgyhogy drukkoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!