Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha írnátok könyvet miről...

Hailey13 kérdése:

Ha írnátok könyvet miről írnátok, mi mozgatja a fantáziátokat?

Figyelt kérdés

Nem mondanám, hogy én írok könyvet, inkább írogatok:D kíváncsi vagyok a véleményekre, de ne értsétek félre, nem ötleteket gyűjtök.:D

"Vicces" válaszok is jöhetnek, azok mindig tetszenek, mondjuk sok értelmét nem látom...:D

2011. júl. 26. 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én is írogatok, van egy pár storym, aminek épp a bővebb kifejtésén dolgozom:D Talán 1x majd könyv lesz belőle, de ezt majd az idő eldönti... Nos, engem két nagyobb téma érdekel (igazából több is, de ezek azok, amiket leírni is élvezek) a fantasy és a krimi:P

A krimi ugye elég adott, hogy mi, de a fantasy.... szeretek olyanról írni, ami kivezet a hétköznapokból, más világról, vagy csak más lényekről... nem teljesen egyedi, de mindenképpen arra törekszem:) Pontosan megfogalmazni nem akarom (bocsi)

Remélem, ez érthető:D

2011. júl. 26. 21:46
 2/15 A kérdező kommentje:
semmi baj, érthető, köszi a válaszod:) sok sikerült hozzá!
2011. júl. 26. 22:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem blogom van, egy elég kacifántos love-storyban voltam benne az elmúlt egy évben. Gondolkoztam, hogy az események közé írok átkötést (plusz van-egy két kitalált rész is), csak úgy a magam szórakoztatására, de azt hiszem mégsem tudnék most újra elmerülni a történtekben :S
2011. júl. 27. 13:01
 4/15 A kérdező kommentje:
nekem is van ilyen, de aztán jön az ihlet:)
2011. júl. 27. 21:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is írogatok. Általában akció és sci-fi, de most belekezdtem egy fantasy történetbe is. Imádom a vért, a történeteimben.

Meg néha írok egyperceseket is. De azok ritkábbak.

2011. júl. 28. 17:54
 6/15 A kérdező kommentje:
sokan írtok fantasyt:D kifejtené valaki hogy ez nála mit is jelent? mármint tudom, de hogy ti hogy valósítjátok meg magatoknak:D
2011. júl. 29. 11:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Az előző kérdésre válaszolva, nálam a fantasy olyasmi, ami nem mindennapi. Pl. másik világokról, más lényekről szól, és fontos részei a természetfeletti dolgok. Szerintem ez a fantasy. Pl. ilyen a Gyűrűk Ura is.
2011. júl. 30. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is fantasyt írok, olyasmit mint a Gyűrűk Ura, de nem másolatot. :D Harcolós, háborús, kitalált világos -lényes mese, nem épp kicsiknek. Van benne harag, féltékenység, barátság, szerelem, az emberi esendőség és a jó és a rossz örök küzdelme. :) Próbálom nagyon tudatosan megformálni és megépíteni a világomat és saját lényeimet, több-kevesebb sikerrel. :)

Humor kell?

:D

Most gondolkozom egy nagy sikerűnek szánt regénycikluson, melyből majd még nagyobb sikerű mozifilmek is fognak készülni. Történetemet még Grönlandon is kötelezőként fogják oktatni! :D Főhőseim, a pollenek mindennapi tevékenységéről, harcairól, szerelmeiről fog szólni. Íme néhány cím: Pollen a Marson, Pollen csodaországban, Pollenvámpírok szerelme... stb. :D Úgyhogy drukkoljatok!

2011. júl. 30. 17:59
 9/15 A kérdező kommentje:
tetszik a stílusod:D
2011. júl. 30. 18:08
 10/15 anonim válasza:
nekem inkább fantasy-scifi érdekel (egy kis romantikával de nem ilyen twájlájt :P) amibe nincs túl sok scifi :D szóval az ilyen nem túlságosan földtől elrugazkodott fantasyk amiben nem más bolygó, más lények vannak (mostani kedvenceim: Suzanne Collins: Éhezők Viadalma részek, Stephenie Meyer: A burok, ilyesmik)
2011. júl. 30. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!