Írsz könyvet? Miről és miért?
Tudom hogy töménytelen sok ilyen kérdés található a GYK ezen féltekén, de én nem az igenekre, vagy az "én írok"-ra lennék kíváncsi. Szinte már mindenki könyvet ír, főleg fiatalok, tinédzserek, leginkább Twilight másolatokat. Én is írok, tinédzser vagyok, de saját ötletet, saját álom- és képi világgal. Te miről írsz és miért kezdtél neki? csak mert olvastad valamely vöröspöttyös könyvet, és késztetést éreztél arra, hogy te is ilyet alkoss, vagy saját indíttatásból?
Kort én nemet is kérnék, csak a miheztartás végett!
:)
Huszonötéves lány vagyok, írok magam is, egy meseregényt. Nem volt semmi könyv vagy film hatással rám, a magam álmaiból és egyéb ötleteimből kezdtem el szövögetni.
Amikor tinédzser voltam, találgattam ki fantasy történeteket, de sosem írtam le azokat. Akkoriban nagy hatással volt rám a Dragon Lance sorozat, bár az én kitalált világom azért más volt.
Én írok regényt. Igazábol csak most kezdtem el :)
Engem a vörös pöttyös könyvek inspiráltak nagyn, de már kicsikorom óta író szeretnék lenni.
Az én könyvem igazábol arrol szól amin keresztűlmentem,csak kicsit megspékelve, átformálva egy fantasy-kaland-romantikus történetre :)
Több részes lessz, és minden részt valakinek fogom ajánlani. A legjobb barátnőmé az első, mert nélküle, a támogatása és bátorítása nélkül sosem kezdtem volna bele :)
Te miről írsz? Elmeséled?
Ha szeretnél e-mailezgetni róla, akkor nyugodtan írj privit,mert kíváncsi lennék a történetedre :)
:) Már kölyökkorom óta írogattam, meg meséltem magamnak, ezer meg ezer tündérszép történetet találtam ki. Eleinte csak lerajzoltam őket, majd cetlikre írtam, melyek aztán a kukában végezték. Pár éve kezdtem úgy istenigazából írni, mesét magamnak és remélem másoknak is. :) Az én regényem fantasy, hősös, harcolós, kalandos. Fellelhetők benne a szerelem, a barátság, a gyűlölet, a magány és a harag motívumai, a jó és gonosz állandó harca és az emberi gyarlóság is. Szereplőim saját alkotásúak, lényeim és azok jelleme szintúgy. Míg más történeteimet félvállról vettem, ehhez komolyan ültem neki, remélem meg is lesz az eredménye. :) Nem divatból írok, hanem az írás és a mesélés öröméért, kíváncsi voltam, hányan vannak így ezzel.
Nem mosolyogni a koromon!!! :) 16/L
Előző vagyok :)
Én fiatalabb vagyok ;)
Én is írok, de talán elég fiatal vagyok még, szóval igazán nagyon jó munkák még nem készültek a részemről.
Azért írok, mert már régen is folyton kitaláltam valamit (ami általában egy nemlétező focibajnokság volt, valótlan játékosokkal) és tucat számra töltöttem meg füzeteket, lapokat ezzel a ,,hülyeségeimmel". Egyszerűen, ha elkap az ihlet, nincs megállás.:D
Utolsó két válaszoló!
15-13 körül vagytok???? :)
tegnap 22:18 vagyok.
Igen én 15 éves leszek egy hónap múlva. Bár, én azon a véleményen vagyok, hogy nincs olyan hogy túl fiatal, vagy túl öreg. Korom ellenére maximalista vagyok és megpróbálom a legjobbat kihozni a történetből,nagyon komolyan veszem.:)
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!