Írnátok, kérlek sztorikat az életetekből?
Figyelt kérdés
Könyv inspirációhoz gyűjtöm. Előre is köszi!nov. 19. 18:36
11/12 anonim válasza:
De milyen storykat? Milyen jellegben. Pl nekem volt hogy a tanár felállított mindenki előtt megalázott, de amikor kiküldött a folyosóra az orra előtt bevágtam az ajtót, és amikor kijött hogy milyen szemtelen vagyok még vissza is pofáztam, aztán nem kaptam érte semmit. (Mielőtt nekem álltok hogy ez biztos nem igaz meg hogy én vagyok a hülye, a tanár komolyan megalázott mindenki előtt, és teljesen lejáratott) De ez csak egy sulis témában jön jól, ha spicyt írsz akkor ennek nem túl sok értelme van. Egy kicsit kibővíthetnéd a kérdést csak hogy tudjuk hogy mit akarsz hallani
12/12 A kérdező kommentje:
Egy ifjúsági fantasyről van szó, de igazából tényleg bármilyen sztori jöhet. Majd szemezgetek.
nov. 21. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!