Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Barátság, beszélgetés a Ti...

Barátság, beszélgetés a Ti életetekből is hiányzik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sokszor olyan jó lenne elindítani egy beszélgetést egy baráttal/ismerőssel, és megvitatni a napi dolgokat, eseményeket, érzéseket, gondolatokat. Beleélni magam abba, hogy tényleg érdekli is a másikat az, amiről beszélünk, értelmes gondolatai, válaszai vannak, figyel rám, akár ismeretlenül is.

Olyan valakivel, vagy valakikkel szeretnék beszélgetni, akiknek szintén hiányoznak az életéből a barátok, hosszú beszélgetések. Akiknek szintén hiányzik az, hogy várjátok, hogy mikor ír a másik, legyen az csak egy 'Szia, hogy vagy?'... De bármilyen más téma megérhet egy beszélgetést: magánélet, gyereknevelés, munkahely, párkapcsolati témák, sportolás, filmek, zene, társkeresés... Nyitott vagyok mindenre kb, kivéve a politikát (nem összetűzést keresek :D). Férfi vagyok, korom 40-45 közötti, nem vagyok egyedülálló, és van gyermekem.

#beszélgetés #bármilyen-téma
nov. 17. 08:50
1 2
 1/17 anonim válasza:
Ez mind szép és ok, de akkor miért a társkeresésbe tetted?
nov. 17. 09:01
 2/17 anonim válasza:

Ez egy tökéletes és szép cél !

Azt hiszem,sokan azonosulhatnánk ilyennel főleg azért -is-,mert értelmes ember írta ki !

F

nov. 17. 09:08
 3/17 anonim válasza:
Férfiak társasága is érdekel?
nov. 17. 09:39
 4/17 anonim válasza:
Én ezt már elengedtem, rengeteg felesleges kört futottam már le így. Az esetek 99%-ában csak én kerestem másokat, nekik sosem jutott eszükbe, hogy én is a világon vagyok. Kerestem őket, akkor ideig-óráig tartott a beszélgetés, aztán eltűntek. Vártam, hogy hátha keresni fognak, de nem. Hónapok múlva megint én írtam nekik, olyankor rendszerint jött a mentegetőzés és a hazudozás, hogy "már én is éppen keresni akartalak". Aztán ha azt mondtam nekik, hogy eltűnök, mert nem akarok teher lenni, akkor jött az, hogy "ne tűnj el, mert fontos vagy nekem", de persze utána sem kerestek soha. Nekem ebből a kutyakomédiából elegem lett, inkább a magányt választottam, azt már úgyis megszoktam.
nov. 17. 10:04
 5/17 anonim válasza:
Azt írod nem vagy egyedülálló. Akkor beszélgess a pároddal. Miért van egyáltalán Társkeresés kategóriában a kérdés?
nov. 17. 10:04
 6/17 anonim válasza:

Szerintem jó amit írtál.

Én is benne lennék ilyenben ahol lehet barátkozni és beszélgetni.

Férfi vagyok.

nov. 17. 11:16
 7/17 anonim válasza:
Kérdező kár, hogy nem írtál arra, hogy férfivel is beszélgetnél barátkoznál aki korod béli?
nov. 17. 16:28
 8/17 anonim válasza:

5

Mert valójában a Gyik Társkeresés alkategóriája társkereséssel kapcsolatos kérdések számára lett tervezve, nem konkrét társkeresésre.

nov. 17. 16:59
 9/17 anonim válasza:
#8 ez nem indokol semmit, mert ennek a kérdésnek semmilyen formában nincs köze a társkereséhez :) hacsak nem rejtetten próbál az úr az asszony háta mögött huncutkodni
nov. 17. 18:58
 10/17 anonim válasza:
Online inkább vagy személyesen? Helyileg merre az országban?
nov. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!