Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Barátság, beszélgetés a Ti...

Barátság, beszélgetés a Ti életetekből is hiányzik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sokszor olyan jó lenne elindítani egy beszélgetést egy baráttal/ismerőssel, és megvitatni a napi dolgokat, eseményeket, érzéseket, gondolatokat. Beleélni magam abba, hogy tényleg érdekli is a másikat az, amiről beszélünk, értelmes gondolatai, válaszai vannak, figyel rám, akár ismeretlenül is.

Olyan valakivel, vagy valakikkel szeretnék beszélgetni, akiknek szintén hiányoznak az életéből a barátok, hosszú beszélgetések. Akiknek szintén hiányzik az, hogy várjátok, hogy mikor ír a másik, legyen az csak egy 'Szia, hogy vagy?'... De bármilyen más téma megérhet egy beszélgetést: magánélet, gyereknevelés, munkahely, párkapcsolati témák, sportolás, filmek, zene, társkeresés... Nyitott vagyok mindenre kb, kivéve a politikát (nem összetűzést keresek :D). Férfi vagyok, korom 40-45 közötti, nem vagyok egyedülálló, és van gyermekem.

#beszélgetés #bármilyen-téma
nov. 17. 08:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

5: Köszönöm, vele beszélgetek napi szinten. 15 év házasság alatt hidd el, hogy lesz olyan, amiről mással is szeretnél beszélni. Mindezt bántó vagy rossz szándék, simliskedés nélkül.

nov. 17. 21:06
 12/17 A kérdező kommentje:
A nem kb mindegy is.
nov. 17. 21:08
 13/17 anonim válasza:

Akkor csak nem tudtuk meg, hohy akkor korodbeli férfival is lenne barátság vagy beszélgetés?

nov. 17. 21:09
 14/17 anonim válasza:
Munkahely, sportolás, zene témaköröket választom. A párod nem olvassa ezeket?
nov. 18. 00:18
 15/17 anonim válasza:

HIÁNYZIK?????

Azért nem lépek fel discordra, mert 5-6 haver hülyeségeit nem akarom hallgatni ezekben a témákban :D Néha elgurul a gyógyszer és elég sok faxság szóba jön. Nincs alapjáraton bajom velük, csak a hülyeségek nem mindig érdekelnek, mert tényleg őszintén elég mélyen bele tudnak menni témákba.

nov. 18. 23:00
 16/17 anonim válasza:
15. Akinek nem 5-6 haverja vagy több van mint neked annak nyílván hiányzik ha nincs egy haver vagy barát akivel megoszthatja a dolgokat.
nov. 19. 20:53
 17/17 A kérdező kommentje:
15: Fiatalabb koromban rengeteget lógtam IRC-n (az akkor még működő trefort chaten), volt is egy társaság, akikkel találkoztunk, szórakozni jártunk, stb. Szépen lassan ez elkopott, kiöregedtünk. Munka, család mellett kevés idő jut haverokra, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy ilyenkor már kevés a haverság. Baromságokat tudok hallgatni, olvasni, elég megnyitni bármilyen social media felületet, de ez nem ad kb semmit.
nov. 19. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!