Barátság, beszélgetés a Ti életetekből is hiányzik?
Sziasztok! Sokszor olyan jó lenne elindítani egy beszélgetést egy baráttal/ismerőssel, és megvitatni a napi dolgokat, eseményeket, érzéseket, gondolatokat. Beleélni magam abba, hogy tényleg érdekli is a másikat az, amiről beszélünk, értelmes gondolatai, válaszai vannak, figyel rám, akár ismeretlenül is.
Olyan valakivel, vagy valakikkel szeretnék beszélgetni, akiknek szintén hiányoznak az életéből a barátok, hosszú beszélgetések. Akiknek szintén hiányzik az, hogy várjátok, hogy mikor ír a másik, legyen az csak egy 'Szia, hogy vagy?'... De bármilyen más téma megérhet egy beszélgetést: magánélet, gyereknevelés, munkahely, párkapcsolati témák, sportolás, filmek, zene, társkeresés... Nyitott vagyok mindenre kb, kivéve a politikát (nem összetűzést keresek :D). Férfi vagyok, korom 40-45 közötti, nem vagyok egyedülálló, és van gyermekem.
Köszönöm a válaszokat.
5: Köszönöm, vele beszélgetek napi szinten. 15 év házasság alatt hidd el, hogy lesz olyan, amiről mással is szeretnél beszélni. Mindezt bántó vagy rossz szándék, simliskedés nélkül.
Akkor csak nem tudtuk meg, hohy akkor korodbeli férfival is lenne barátság vagy beszélgetés?
HIÁNYZIK?????
Azért nem lépek fel discordra, mert 5-6 haver hülyeségeit nem akarom hallgatni ezekben a témákban :D Néha elgurul a gyógyszer és elég sok faxság szóba jön. Nincs alapjáraton bajom velük, csak a hülyeségek nem mindig érdekelnek, mert tényleg őszintén elég mélyen bele tudnak menni témákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!