Sok embert pucoltatok ki az életetekből?
Szó szerint mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot.
A volt munkahelyen volt pár "energiavámpír", és okoskodó akik nélkül totál jól érzem magam.
A rokonaim és a barátaim körében sok volt az okoskodó,bölcs, megmondó ember akik szentül hitték, hogy jobban tudtak mindent és irányítani akartak.
Velük sem tartom a kapcsolatot.
Régi barát, aki csak akkor tartott rám igényt, ha pénzt kellett neki,vagy valamilyen segítség. Vele sem tartom a kapcsolatot.
Testvér. Vele a sógorom miatt romlott meg a kapcsolat.
Azt nem állítom, hogy én hibátlan vagyok, de jól érzem magam a fent említettek nélkül is.
Jóideje a megjavításban hiszek. De sajnos ez nem minden esetben járható út. Vannak emberek akikkel hiába beszélsz meg bármit, sorozatosan áthágják a határaidat, és a korábban lefektetett írott vagy iratlan szabályokat is. Az ilyenekhez már akkor se nagyon tudok ragaszkodni manapság, ha amúgy nagyon is mély érzéseket indítottak meg bennem. Mert egyszerűen toxikusak. És egy ponton túl nem lehet megoldani ezeket a problémákat. Főleg ha csak te próbálkozol, a másik pedig mivel profitál a sorozatosan elkövetet visszaélésekből, csak igérget, vagy rosszabb esetben még számonkér és téged hibáztat mindenért.
Szóval a kipucolás egy érdekes fogalom. De manapság úgy látom, vannak akiket muszáj, mert változásra képtelen, intoleráns, önző és toxikus alakok. Hosszútávon csak tönkretenném magamat is velük.
A salakot kipucolja az ember, így vagy úgy.
Fontos a lelki egyensúly karbantartása.
Okoskodókat
Megmondóembereket
Akik minden nap a gyerekükről tesznek fel képet
Fideszeseket, oroszpártiakat, vatnyikokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!