Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok embert pucoltatok ki az...

Sok embert pucoltatok ki az életetekből?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan emberekre gondolok, hogy mérgező hatással voltak rátok és inkább lehúzott volna az ő szintjükre, de ti ebből nem kértetek és inkább megszabadultatok tőlük.
2023. nov. 14. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Elég hamar el tudok jutni idáig.
2023. nov. 14. 14:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nehezebben jutok el odáig, de igen, és nagy megkönnyebbülés volt.
2023. nov. 14. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Szó szerint mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot.

A volt munkahelyen volt pár "energiavámpír", és okoskodó akik nélkül totál jól érzem magam.

A rokonaim és a barátaim körében sok volt az okoskodó,bölcs, megmondó ember akik szentül hitték, hogy jobban tudtak mindent és irányítani akartak.

Velük sem tartom a kapcsolatot.

Régi barát, aki csak akkor tartott rám igényt, ha pénzt kellett neki,vagy valamilyen segítség. Vele sem tartom a kapcsolatot.

Testvér. Vele a sógorom miatt romlott meg a kapcsolat.

Azt nem állítom, hogy én hibátlan vagyok, de jól érzem magam a fent említettek nélkül is.

2023. nov. 14. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2023. nov. 14. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Jóideje a megjavításban hiszek. De sajnos ez nem minden esetben járható út. Vannak emberek akikkel hiába beszélsz meg bármit, sorozatosan áthágják a határaidat, és a korábban lefektetett írott vagy iratlan szabályokat is. Az ilyenekhez már akkor se nagyon tudok ragaszkodni manapság, ha amúgy nagyon is mély érzéseket indítottak meg bennem. Mert egyszerűen toxikusak. És egy ponton túl nem lehet megoldani ezeket a problémákat. Főleg ha csak te próbálkozol, a másik pedig mivel profitál a sorozatosan elkövetet visszaélésekből, csak igérget, vagy rosszabb esetben még számonkér és téged hibáztat mindenért.

Szóval a kipucolás egy érdekes fogalom. De manapság úgy látom, vannak akiket muszáj, mert változásra képtelen, intoleráns, önző és toxikus alakok. Hosszútávon csak tönkretenném magamat is velük.

2023. nov. 14. 15:50
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

A salakot kipucolja az ember, így vagy úgy.

Fontos a lelki egyensúly karbantartása.

2023. nov. 14. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Alapból nem foglalkozom-, és nem tartom meg a kapcsolatot/ismeretséget mondhatni senkivel sem, mert minek?
2023. nov. 14. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Az a vicc, hogy nem is kellet kipucolni senkit, mert olyan rendesek voltak, hogy maguktól eltűntek... x'D
2023. nov. 14. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Okoskodókat

Megmondóembereket

Akik minden nap a gyerekükről tesznek fel képet

Fideszeseket, oroszpártiakat, vatnyikokat

2023. nov. 14. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mindenkit, akiket ki tudtam. Ebben benne volt a saját állítólagos családom is, akik nem voltak hajlandóak akkor segíteni, mikor nem volt hova mennem, benne volt minden kamu haverom, stb. Következők a nyomorult kollégáim lesznek, amint felmondtam és saját vállalkozásba kezdtem.
2023. nov. 22. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!