25-30 évesek nem hiányzik az életetekből a pezsgés? Kapuzárási pánikom van?
Nekem egy nagyon jó fiatal korom volt.
Imádtam iskolába járni is,tele voltam barátokkal,bulik,csajok minden téren egy ideig jól ment a szekér a legjobb időszakom ilyen 19-22 évesen volt.
Csak egy kicsit elcsesztem a dolgokat,mert el is kezdtem drogozni,de soha nem voltam magamnak való csak aludni jártam haza de tényleg.
A lényeg annyi hogy néha eszembe jutnak az élményeim amiket megéltem,és teljesen elszomorodok azon hogy most semmi nincs benne ami régen volt a drogok is hiányoznak (de semmiképpen nem akarom újra kezdeni) 5 év volt mire letudtam tenni. Hiányoznak a csajozások,bandázások,szóval MINDEN
De legbelül tudom hogy már nem tennének boldoggá,mert közben teljesen megváltoztam
És azt érzem hogy teljesen kicsúszott a talaj,tehát itt vagyok 28 éves,de sem a régi dolgok nem lennék már jók sem az új nem tetszik,ilyenkor mivan?
Kapuzárási és nyitási pánik ez? Hogyan lehet ezen túl lépni?
Lol, egy éve kezdtem egy újabb alapszakot estin, annyi a pörgés, hogy örülök ha van lyuk a seggemen munka meg oktatás után. De egyébként sportolok, eljárok szórakozni, hallani sem akarok a gyerekvállalásról, viszont már van pénzem. Úgyhogy szerintem a legjobb korom élem 25 évesen. Párom 30 lesz, ő is hasonlóan gondolkodik. Mi nagyon sokat nélkülöztünk fiatalabban, nem volt semmiféle pezsgés egyikünk életében sem, csak szívás. Most viszont megtaláltuk a megfelelő baráti kört, akikkel minden héten együtt szórakozunk valamelyikünknél és azokat a dolgokat, amikkel szívesen foglalkozunk, mert feltöltenek. Meg egymást is. Nekünk be kellett, hogy érjen ez a dolog.
Ne aggódj, nem mindenkinek alakul ugyanolyan ütemben az élete. A kor sok szempontból számít, de ha élni akarsz, akkor még én is azt mondom rá, hogy csak egy szám. Nem mellesleg, nekem mindenki azt mondogatja, hogy ne merjek jönni a kapuzárással, mert szemtelenül fiatal vagyok. :)
2 hát igen meg is érdemeltétek akkor ezt az életet azt gondolom.
Viszont velem a barátnőm is szakított :D szóval egyedül vagyok,de értem mire gondolsz köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!