Van olyan fiatal, aki nem megy fesztiválozni?
Én sem igazán szoktam fesztiválozni, bár tuti élvezném (Ozorát pl.).
Helyette kisebb koncertekre megyek, túrázni, házibulikba.
Én csúnyán bebuktam, mert annyi pénzt kellett fizetni az egyetemnek a túlfutott kreditjeim miatt, hogy a nyaralásra szánt pénz önmagában nem is fedezte. Pedig olyan szépen elterveztük... és csak magam okolhatom.
Most egyelőre annyi a terv, hogy a családot látogatjuk meg. Emellett kisebb hétvégi kiruccanásokat megpróbálunk összehozni, az nem olyan drága. És hát majd talán jövőre :D
Soha nem voltam még ilyen fesztiválokon, max amire kaptam ingyen jegyet, de az is szelíd volt és 1 estét maradtunk. Nem hiányzik nekem az a sok részeg, dülöngélő, bulizó ember.
Szilveszterre meg minek gyűjteni ? Rendezzen más bulit vagy fogjátok vissza magatokat.
Szórakozni nem csak sok pénzért lehet...
Soha az életben nem voltam fesztiválon, kis sufnikoncerten is talán 3-szor, azok sem tetszettek, mert emberundorom van.
Inkább kirándulok, túrázom a természetben, csak egy jó minőségű, kényelmes bakancs kell hozzá, onnantól meg ingyenes. Jó, oké, meg költeni kell szúnyog- és kullancsriasztóra, na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!