Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan fiatal, aki nem...

Van olyan fiatal, aki nem megy fesztiválozni?

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok, mert én nem megyek sehova idén. Nem kerestem eleget ebben az évben, nem tudtam félretenni rá :( Ilyenkor az egész évet kudarcként élem meg (nem kimondottan a fesztivál miatt, lehet még egy horgásztóra sem juok ki). Aki hasonló cipőben jár, milyen programokkal vidítja fel magáT?

2015. jún. 8. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem járok helyette sehova.

#1es voltam.

2015. jún. 8. 18:28
 12/18 anonim ***** válasza:
En sem megyek✋
2015. jún. 8. 18:47
 13/18 opened paradise ***** válasza:

Még soha nem voltam,de idén akartam,viszont valószínűleg nem fog sikerülni :/

Másra gyűjtök. Viszont lehet,hogy ha majd gondolok egyet,akkor elindulok a semmivel,egyedül,stoppal.

Bennem van,hogy egyszer nagy buli lenne :D

2015. jún. 8. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Kifizetsz egy rakás pénzt arra, hogy igénytelen sátorban aludva, igénytelenül beba..ál, jól megrakjanak, az sem baj ha nő vagy, világodat ne tudjad, miközben teles.art gyatyával lepippantasz 5 hollandot. Hát sokat vesztettél, hogy nem mész.
2015. jún. 9. 00:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, attól hogy te így nyomod, más még nem biztos.. :)Fura lehet veled kimozdulni. XD
2015. jún. 9. 12:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Anyám, mennyi prűd ember van itt...

Mint, ha csak igénytelen emberek járnának, igénytelenül fesztiválozni.

Egy jó fesztivál hatalmas élmény és senki nem kötelez arra, hogy idd le magad a sárgaföldig meg "sz.pjál le 5 hollandot" :D

2015. jún. 10. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:
#14 Gratulálok ehhez a megállapításhoz. Hány fesztiválon voltál már életedben? Gyanítom, egyen sem, csak ezeket hallottad... :D
2015. jún. 10. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Rengeteg olyan fiatal van a Világon, aki nem megy fesztiválozni.

Én kétszer voltam kint a Szigeten 1-1 napra, és ennyi volt a fesztiválozás. Nem mondom azt hogy nem tetszett, de valahogy nem az én világom.

Én vidéki vagyok, és a városban évente 2 nagy fesztivál van. Egyikre sem szoktam kimenni. :D

Inkább beülök egy csendes sörözőbe, és 2-3 haverommal elbeszélgetek.

Meg hát pénzem meg időm sincs a fesztiválozásra. Vagy ha van is, inkább kirándulásra, nyaralásra fordítom. :)

26/F

2015. jún. 12. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!