Írnátok, kérlek sztorikat az életetekből?
Figyelt kérdés
Könyv inspirációhoz gyűjtöm. Előre is köszi!nov. 19. 18:36
1/12 anonim válasza:
Ma későn keltem fel, de így is beértem egyetemre, ahol jóízűen megettem egy rúd kolbászt, majd hazajöttem, folytattam a Hobbit második részét és utána egész 15 óta tanultam, éppen most fejeztem be (na, jó, egy-két órán át csak tettettem, hogy tanulok).
Komolyabbra véve a szót, ez így elég tág, ha írsz specifikusabb kérdés(eke)t, akkor lehet, hogy tudunk válaszolni is:')
2/12 A kérdező kommentje:
Most milyen specifikus? Csak sztorik és kész.
nov. 19. 22:17
3/12 anonim válasza:
Kizuhantam az anyám méhéből, a földre estem és elkezdtem kúszni az ellenséges területen keresztül a halálom felé.
4/12 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ez nem így működik. Egyrészt fogalmunk sincs, milyen tematikájú könyvet szeretnél írni, tehát milyen sztorikra lenne szükséged, másrészt pedig a szerzők nem a mások, hanem a saját tapasztalataikat szokták (ha szokták) a műveikbe beépíteni. Ha így akarod csinálni, írd be a chatgpt-be, hogy "jelenetek egy ember életéből" vagy ilyesmi, és onnan majd inspirálódhatsz.
5/12 anonim válasza:
Ma a melóhelyen nem csináltam semmit.
Egész nap politizáltunk és most félek ,hogy a többiek lemészárólnak a véleményem miatt.
6/12 anonim válasza:
ez nem igy mukodik: a szerzonek elvileg van kepzeloereje es megfigyelokepessege, es amit lat, a sajat kreativitasaval atformalja ugy, hogy masok szamara erdekes es eredeti mondanivaloja legyen
7/12 A kérdező kommentje:
Miből gondoljátok, hogy nincs kreativitásom, vagy ötletem? Már elkezdtem egy nagyon jó ötlet alapján írni, csak inspirációként látogattam ide, erre letámadtok. Pedig nem göncölszekeret kértem, hanem sztorikat az életetekből. Meg kell, hogy tudjam jeleníteni a hétköznapi ember életét, nem? És nem értem mi olyan nehéz ezen. Mindenkinek vannak sztorijai.
nov. 20. 21:54
8/12 anonim válasza:
azt ujsagirasnak hivjak, hogy megkerdezel valakit, hogy milyen sztorit tudnal megirni az eletebol
9/12 anonim válasza:
"Mindenkinek vannak sztorijai."
Úgy van. Neked is kéne, hogy legyen, írd le azt, ami illeszkedik a történetedbe vagy a karaktereidhez. Egyébként meg olvasgasd a GYK-t, különösen a "családi kapcsolatok" és "emberek" rovatot ajánlom.
10/12 anonim válasza:
#7: Senki nem támadott le, csak közöltük, hogy mivel semmi specifikust nem kértél, így nem lehet eldönteni, milyen "sztorikat" szeretnél. Most pl. valaki írhatna egy erotikus történetet, de lehet, hogy te épp egy gyerekeknek szóló könyvet akarsz írni. Vagy fordítva, te erotikus regényt írsz, és valaki arról fog írni, hogy a kisgyereke mit csinált ma vagy mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!