Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olyan appot keresek ami...

Olyan appot keresek ami elősegíti a könyvírást esetleg valami amit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Eddig jegyzetekben irtam de nagyon zavar hogy minden mondat elé kötőjelet rak és hogy meg van adva hogy hány karaktert lehet beirni és hogy nem lehet igazán betütipust váltani

okt. 13. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%

Aki nem tud magától írni, annak nincs mondanivalója!

Ha inspirációra, noszogatásra van szükséged, keress egy írótársat, akivel egy hullámhosszon vagytok és egyre jár az agyatok.

Jómagam grafikus vagyok. Alapjában van belső indíttatásom az alkotásra, mindig is volt, amióta csak tudom az eszem, de olykor jó együtt dolgozni hasonszőrűekkel, az lustább napokon inspiráló tud lenni. A mesterséges intelligenciával történő létrehozás nem alkotás. Számítógépes grafikák, videógrafikák esetén kizárólag a technikai folyamat egyszerűsítésére (pl. renderelés, kivágások, maszkolás, stb.) tartom helyesnek, de a kreativitásban és főként az alap elképzelésben semmiképp. Művészeti alkotásnál pedig kizárt a használata!!! (nincs is rá szükségem)

okt. 14. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 Nekem a kérdésből az jön le hogy felületet keres ahol írhat, nem az ötlettel van problémája.

Kérdező, word. Én wordben írok, felrakod Driveba és telefonon is eléred, sokkal egyszerűbb és kezelhetőbb felület.

okt. 14. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Hallottál már a Wordről? 🤦‍♀️
okt. 14. 12:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép és jó, csak a kérdező nem ezt kérdezte. :D (És te is az a fajta vagy, aki az AI alázására izgul? Ebből lassan komolyan valami új szexuális preferenciai is lesz, esküszöm. AI szadizmus, vagy valami... Mindenből képesek vagytok kihozni ezt a témát...)

#2 és #3

Telefonról a Word eléggé problémás.

Én a Samsung Notes jegyzeteket használom, onnan küldöm át magamnak a szöveget (Messenger), és laptopon formázom.

#kérdező

Nem tudom, milyen telefonod van, hogy a gyári jegyzetek alkalmazása ilyen, de Google Play-en van 1001 másik is. Valamelyik csak megtetszik.

okt. 14. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 Telefonról a word tényleg problémás, azért javasoltam a drive-os megoldást, mivel ha gépen a word dokumentumot feltöltöd driveba, az telefonon szimpla dokumentumként fog megjelenni és könnyen kezelhető.
okt. 14. 12:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget és amúgy igen olyan platformot kerestem mint a word csak telefonon is könnyen kezelhatőt köszönöm a válaszaitokat.
okt. 14. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlbonyolítani, a Microsoft Word tökéletes erre. Telefonon szerintem minden oldalon ugyanolyan kényelmetlen sokat írni.
okt. 14. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én Google Docs-ot használok gépen és telefonon is:)

Gépen be tudod állítani az oldalszínt, papírméretet, margókat, betűméretet, betűtípust és onnantól telefonon is úgy fog látszódni.

Plusz, ha dupla kötőjelet írsz (--), akkor átalakul gondolatjellé.

okt. 16. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Én Wattpadon írok piszkozatba.
okt. 23. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Na, olyat nem csinálunk. Főleg nem a telefonos alkalmazásban. Aztán majd látom, hogy sírtok a neten, hogy mi veszett el s mikor, és még annyira sem tudlak megsajnálni, hogy segítsek. Ha valamit csak a neten tárolsz, egy átmeneti helyen, akkor az nem is fontos...

okt. 23. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!