Aki olvasta már ezeket a könyveket, mennyire nehéz a nyelvezetük? (Angol nyelv)
You
Hidden bodies
You love me
Ez a a 3 könyv ugye egymásnak a folytatása meg a you sorozat 3 évada.
13 reason why.
Milyen szinten kell lenni angolból ezekhez a könyvekhez?
"nyilván olvastam már angolul, nem könyvet de pl telefonon valami hosszabb történetet stb."
Akkor nem sok értelme volt feltenni a kérdést...
Mit nem volt sok értelme? Azt kérdeztem, hogy ezeknek a könyveknek milyen a nyelvezetük,milyen szinten kell tudni angolul, hogy megértsem ezeket a könyveket. Egy regény nem hasonlítható össze a telefonon lévő kis sztorival. De ennyi eszed neked is lehetne.
"Egy regény nem hasonlítható össze a telefonon lévő kis sztorival."
Nem kis sztorikat írtál, hanem hosszabb történetet, plusz az stb is ott volt, ami meg bármit takarhat, főleg, ha úgy indult a mondat, hogy "nyilván".
Amit részletekben jelentetnek meg és telefonon olvasható, az is ugyanúgy összeáll hosszabb történetté menet közben, mint amit eleve regénynek neveznek, úgyhogy a nyelvezet nehézsége abból nem következik. Mindenesetre ha már olyan szinten vagy, hogy neki mersz állni egy hosszabb történet elolvasásának, akkor bármit meg fogsz érteni, ami érdekel.
"ez meg a te szövegértelmezésedről mond el sokat"
Nem az a baj, hogy hogyan értelmezi, hanem hogy nem érti, szóval a szövegértésével van baj (neked meg a szókincseddel ;-) ).
14-es vagyok, 91%-ot kapott ez a megállapítás: Nyilván nem alapfok
Ha ezek a könyvek nem alapfokúak, akkor micsodák? A bennük használt szókincs áltaéános iskola második osztályának felel meg. De a többségnek ez nem alapfok. Reménytelen ez az ország.
"91%-ot kapott ez a megállapítás"
Jaj, ne vicceskedjél már, hol érdekel kit, hogy melyik megállapítás hány százalékot kap? Különben is: hány szavazat alapján kapta - és hogyan fog változni az eredmény, ha kap még 1000 ellentétes előjelű szavazatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!