Tudnátok könnyű nyelvezetű, angol könyveket ajánlani?
Van valamilyen téma, amit kedvelsz? Eddig azt tudjuk, hogy Potter ne legyen, ez kicsit kevés...
Egyébként fejlődéshez jó az egyszerű nyelvezet? Szerintem
ellenkezőleg...
A Potternek amúgy annyira nem könnyű a nyelvezete, csak az első kettőnek.
Olvass gyerekkönyveket, olyanokat, amiket 8-12 év közöttieknek ajánlottak. Enid Blython, David Wallians, Roald Dahl könyvei.
Vagy régi gyerekkönyveket. Ez egy ingyenes angol nyelvű könyv oldal: [link]
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy a tini regényeken kívül, bármit elolvassok.
Még azt nem kérdeztem, képes vagy-e pénzt kiadni értük, és hogy meddig vagy hajlandó elmenni az erőfeszítésben. :D
Volna egy általános javaslatom, próbálj meg ilyeneket beszerezni:
Ezek szerintem igen kellemesek. Bár ötletem éppen nincs, hogy hol lehet hozzájuk jutni, mert a budapesti használt angol könyv kereskedelem szemlátomást lerohadt (a 90-esek második felében a Kiskörúton bementem két antikváriumba, és 10-14 db olyan 600 Ft-os könyvvel távoztam, amit élvezettel olvastam el).
És volna egy másik javaslatom, a canadahun honlapon juss el a fórumokban a kultúrában a tanulásban a... innen már kitalálod. Ott vannak utalások a különböző szintű olvasmányokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!