Play station, vagy Xbox, vagy mindkettő?
Akinek van melyiket és miért választotta?
Kezdő vagyok a témában. Azt hallottam van olyan játék ami csak play stationre és van ami csak xboxra jelenik meg.
Ezzel kapcsolatban tettem fel új kérdést is, de ki milyen okos tvt használ /ajánlana? Néztem pl a Samsung UE40NU7122 nevű tvt.
A hangot hogy lehet elérni az xboxnál ha egy monitoron nimcs hangszóró vagy hanggal kapcsolatos csatlakozó?
LG 24TK410V Monitor nevű tv monitor hangszórós viszont nem is full hd csak hd. Ez okozhat lassulást újabb játékoknál?
Ki szerint mennyi ideig birhatja egy okos tv? Nem sok jót írtak róla egy másik kérdésnél. A monitor tv azt remélném tovább bírja.
Hát ennél a kérdésnél nem sok jót írtak okos tévéről, bár nem is több ember véleménye, de tapasztalt lehet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Lehet benne valami, jelenleg én is egy monitort használok tvnek, hozzá meg van egy hangfalam, így nem is baj, hogy nincs hangszóró. Plusz én fejessel szoktam hallgatni 90%-ban, így még jobb is talán.
Na kíváncsi vagyok ki mit ír majd neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!