Play station, vagy Xbox, vagy mindkettő?
Akinek van melyiket és miért választotta?
Kezdő vagyok a témában. Azt hallottam van olyan játék ami csak play stationre és van ami csak xboxra jelenik meg.
Igen tudtatok, szerintem még másoknak is tudtok azzal, ha ezeket végig olvassa. Engem a GTA 6 érdekel jelenleg nagyon, az még azt olvastam a meg se jelent újabb play stationra fog először megjelenni
A The Division 2 is megvan play stationre úgy látom. Azért még utána nézek jobban ezeknek. Az is jó kérdés pl, hogy korábbi játékokat újabb konzolra xboxra vagy play stationra készítik el jobban. Play stationhoz is valamilyen hdmis minitor vagy tv kell?
GTA 6 valószínűleg csak konzolokra jön először, ahogy az 5 is.
Division 2 ki jött minden nagyobb platformra (pc, ps4, xbox one).
HDMI port van mindkettő konzolon.
"Az is jó kérdés pl, hogy korábbi játékokat újabb konzolra xboxra vagy play stationra készítik el jobban." Ezt nem tudom értelmezni. A visszafelé kompatibilitást érted ez alatt? Ha igen akkor valószínűleg ugyanúgy fog menni az újon is mint a régin, talán jobban, mivel erőseb lesz a hardver.
Nem tájékoztattak félre.
Én azt a kompatibilis játékokra értettem. De ha jól tudom ps4-en nincs ilyen lehetőség csak a ps5-tel jön, ha minden igaz. Xbox-nál van, de nem tudom, hogy minden játéknál van-e visszafelé kompatibilitás.
De ne ez alapján vegyél konzolt, szerintem.
Xbox visszakompatibilis számtalan Xbox 360 játékkal, így 2013 előtti játékokat is tudsz tolni, ha tetszik. (Mass Effect trilógia pl, kihagyhatatlan).
GamePass és EA Access is van, ami által sokkal olcsóbban megúszod, havi XY összegért (Access 990 Ft, GamePass 3000, jelenleg épp 300!! ft 3 hónapra) több száz játékot tudsz letölteni, és a fizetés erejéig játszani.
Ezeket csak azért írtam le, mert nem esett róluk szó, és elég fontosak Xbox szempontjából. A PS előnyeit már korábban leírták. :D
Jól értelmezem, hogy az oldalon szereplő játékokkal évi 5500ért lehet játszani? Lehet önmagában ezt az EA Acces lehetőségét rendelni?
Mik azok a játékok, amik csak play stationre jelennek meg?
Azt olvastam az EA Acces elérhető lesz Play Stationon is ezért lehet jobb Play Stationt venni, de alapból Xboxon gondolkoztam.
Az Xbox one s-en akkor mennek azok is amik pl xbox 360ra készültek.
Ha elérhető is lesz az EA acces play stationon kérdés tartósan e.
Xbox live gold 18000 egy évre
EA Acces 5500 egy évre
és olvastam még egy bizonyos Xbox game pass ultimate lehetőségről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!