Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Play station, vagy Xbox, vagy...

Play station, vagy Xbox, vagy mindkettő?

Figyelt kérdés

Akinek van melyiket és miért választotta?

Kezdő vagyok a témában. Azt hallottam van olyan játék ami csak play stationre és van ami csak xboxra jelenik meg.

2019. máj. 5. 10:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Írd be googleba hogy PS4 exclusive games és beadja a listát, hogy mik azok amik csak oda jelentek meg.

Igen, EA Access annyiba kerül 1 évre, az előfizetés időtartama alatt korlátlanul játszhatod ezeket a játékokat. Most lett bejelentve PS4-re is, szóval kb. júliustól ott is elérhető lesz a szolgáltatás, csak kevesebb játékkal, mivel a PS4 nem visszakompatibilis, az Xbox pedig nagyon sok játékkal igen.

A GamePass olyan mint az EA Access, csak sokkal nagyobb nevek, sokkal több játékot tartalmaz. Havonta bővül a lista, de kerülnek is ki játékok. Division 2, Metro Exodus, GTA 5 PS4-en és Xboxon is megtalálhatók. Az Xbox One S (vagy slim)-nek nincs olyan baja, hogy túlmelegszik, ha egy konzol ezt produkálja, az gyári hibás, vagy tönkrement idővel.

PC hiányában azt is érdemes beírni, hogy mik az Xbox exkluzív játékok, amik viszont PS4-en nem találhatók meg. Kevesebb van, illetve minőségük is változó, ennek ellenére lehet hogy neked pont valamelyik ezek közül tetszik.

Egyébként mindkét konzol remek választás.

2019. máj. 8. 10:29
 22/46 A kérdező kommentje:

Ha nincs olyan probléma hogy túlmelegszik akkor se ha több órát játszik valaki, akkor nem értem miért mondták ezt nekem egy xboxokat árusító boltban.

A lényeg hogy jelenleg minden megy xbox one sen is ami xbox one xen de az xnek jobb a teljesítménye így tovább marad "versenyképes" ugyanakkor ha köv év végére mondanak új xboxit új pst (ps5) és hogy a gta 6 már azokon fog indulni, akkor miért ne jelenhetne meg egy sor játék onnantól ami xbox one sen vagy xen vagy play station 4en már nem menne.

2019. máj. 8. 10:59
 23/46 anonim ***** válasza:

Előfordulhat hogy 1 év múlva már egyre kevesebb játék jelenik meg Xbox One-ra, vagy PS4-re. Ez benne van a pakliban, nincs konkrét időpont a következő konzolok megjelenésére. De én emiatt egyébként nem aggódnék.

Valószínűleg hozzá nem értő balfékek voltak abban a boltban. Az Xbox One S-em sokszor reggel 08:00 órától ment akár éjfélig is, az ég világon semmi baja nem volt. Nem melegszik túl egyik konzol sem, ez nem létezik, ha meg igen, garanciális kereteken belül ingyen javítják, mert ez hibának számít.

2019. máj. 8. 13:21
 24/46 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm a választ /válaszokat. ☺️

Lehet Xbox one set vennék. Ha jelenleg úgy is minden megy rajta full hdn amik vannak játékok. Azért több mint egy évet nem akarok várni újabb konzolra, és ha ugyanazok mennek rajta mint az xbox one xen nekem jó az zbox one s.

2019. máj. 8. 13:28
 25/46 A kérdező kommentje:

Ez jó lehet például? De azt figyeltem meg, hogy ebben az xbox live goldban vannak olyan játékok,

amit külön is meg lehet venni, ezért ezt jobb figyelni. Nem tudom ki az aki nem akar multiplayer módban játszani, de úgy olvastam kell a gold előfizetés hozzá. [link]

Tapasztalata van valakinek arról, hogy az xbox live gold lehetőségei és az olcsóbb ea acces között vannak e átfedések? Vagyis a goldban sok játék elérhető ami az accesban, vagy fordítva.

Jó ez kb olyan, mint az autó vezetés vagy a biciklizés, nem lehet bonyolult, de amíg valaki nek próbálta minden részlet kérdés neki. Az is érdekes nekem meg kérdéses hogy működik pl az hogy még nem megjelent játékokat lehet tesztelni (ingyen?).

Milyen monitort ajánlanátok?

2019. máj. 8. 13:45
 26/46 A kérdező kommentje:
Meg ugye pcbol ahány számítógép annyi konfiguráció és vagy indul rajta valami vagy nem, jelenleg pedig bármi indul xboxon, vagy psen. Ez elsőre fura annak aki még sose játszott konzolon.
2019. máj. 8. 14:05
 27/46 A kérdező kommentje:
A The Division 2vel is lehet venni xboxot, ami játéknak külön több az ára mint a GTA 5nek külön.
2019. máj. 8. 14:18
 28/46 anonim ***** válasza:

Az Xbox Live Gold 3 dolgot ad neked:

- Online Multiplayer lehetőségét

- Havonta 4 ingyen játékot, amit NEM TE választasz ki, hanem bejelentik, és hó elején, illetve közepén ingyen, manuálisan beválthatod. Az Xbox One (2 db.) játék a Gold előfizetés erejéig elérhető (ha megszűnik az előfizetés, nem tudsz velük játszani egyáltalán, de ha újrakapcsolod a Goldot, visszakapod őket), a másik két játék Xbox 360 cím, ezeket örökre megtarthatod.

- Leárazásokat csak Gold felhasználóknak.

2019. máj. 8. 18:06
 29/46 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy a gold előfizetés erejéig? Addig amig tart, vagy amennyibe került már az előfizetés? Egyszer lehet kiválasztani két játékot és nem módosítható?
2019. máj. 8. 18:12
 30/46 anonim ***** válasza:
50%

Ameddig fizeted azt jelenti.

De nincs olyan, hogy, hogy S meg X. Csak One van. És ennek vannak változatai. Azok a One S meg a One X.

Egyébként ps4 valamivel erősebb, mint a xbox one. Szóval ha multiplatform játékok érdekelnek akkor inkább vedd a ps-t. Xbox-on pl. rage 2 900p-ben fogja tudni a 30 fps-t a sima ps4 pedig 1080p-ben. De ez csak egy játék, lehet nem is érdekel téged. pro meg one x pedig 1080o/60fps.

2019. máj. 8. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!