Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3 super slim vagy Xbox 360...

PS3 super slim vagy Xbox 360 E? Lécci csak olyanok válaszoljanak akiknek mindkettő van és nyugodt szivvel tudják ajánlani hogy melyik a jobb melyikkel van kevesebb gond és melyik a kényelmesebb?

Figyelt kérdés
Nem akarom hogy itt vitázzatok csak egyszerüen akinek mindkettő van az csak eltudja dönteni melyiken kényelmesebb és jobb és kevesebb a baj! :)

2013. nov. 2. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ne vegyél egyiket se nem tudnád használni...

Hogy miért? Mert itt a kereső az oldalon és arra nem vagy képes hogy rákeress több ezer kérdés van nem igaz hogy még 1 kell minek?

2013. nov. 2. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:

1#:mért kell leharapni a fejét? kérdezett és választ vár! ben tudja végigkeresni na és?

Am válasz a kérdésedre: nekem mindkettő van, xbox 2 évvel hamarabb mint ps. szerintem az xbox controllere egy kicsit kényelmesebb mint a ps-nek, viszont azt tapasztaltam, hogy a ps jobban birja a strapát, kevesebb a befagyás de az csak az eredeti játékokat viszi. ha rám hallgatsz nek flashelteted ki mert a multi eleve ingyenes és ugye nem akarod hogy bannoljanak.

Összegzésben tehát: szerintem a ps jobb bár mindkét konzolt nagyon szeretem, és legalább 160 gigásat vegyél.

remélem érthető volt! :)

2013. nov. 3. 09:32
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 képzeld végigolvastam szóval ne poffázál léccives de amit láttam az csak az ovodások veszekedése volt értelmetlen indokokat hoztak fel h védjék a szaros konzoljukat azért irtam oda h az válaszoljon AKINEK MINDKETTŐ VAN ÉS Ő TUDJA IGAZÁN MELYIK A JOBB!!!!KB mindent tudok mindkettő konzolról de az csak 1 dolog nemtudhatom milyen a használatuk...PS3 processzor erösebb Xbox memória...stb stb és én a kar miatt választanám az xboxot...és mivel multin is kétszer többen játszák xboxon az se hátrány :)
2013. nov. 3. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:

igen, egyértelműen a boxnak sokkal kènyelmesebb a kontrollere de a ps erősebb vas :) (3 éve játszom mindkettön)

am meg xboxon nem sokkal több multis van mint ps networkon ....szoval mindegy melyiket veszed igazából, egyformán nagyon jó mindkét konzol

2013. nov. 3. 15:05
 5/11 A kérdező kommentje:

xboxon nem sokkal több multis van? CSAK KÉTSZER TÖBB MINT PSN-n!!!

[link]

2013. nov. 3. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
jo ne akadj fent ilyen dolgokon....de ha meg tudtad keresni mi a sz*rnak irod ki????
2013. nov. 3. 18:12
 7/11 A kérdező kommentje:
mivel tudok roluk mindent márcsak aztkéne tudnom hogyan müködnek melyikkel van a több baj v ilyesmi érted?-.-
2013. nov. 3. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
a 2. kommentelő leirta már
2013. nov. 3. 21:03
 9/11 A kérdező kommentje:
jó ez csak 1 tapasztalat...nekem ezért kell sok....vki aztmondta 5 éve van xboxa és semmi baja nemvolt és gyönyörü a kép stb stb...
2013. nov. 4. 00:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja mert játszás közbe nagyon feltűnő, hogy hol van több felhasználó...-_- Azok mondanak ilyet, akik nem tudnak normális érveket felhozni.
2013. nov. 4. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!