Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem teljesen...

Csak szerintem teljesen értelmetlen a FNAF (Five nights at Freddy's) nevű játék?

Figyelt kérdés

Ha a hangerőt maxra veszem akkor se ijedek meg ettől a játéktól. Nagyon unalmas a játékmenet, de még csak nem is ijesztő. Ráadásul mi ez, hogy egyfolytában új részt adnak ki? Szinte már látom: 2020 - FNAF 56.rész. :P Az elején, mielőtt még nem játszottam a játékkal, nagyon tetszett a témája, egyenesen odavoltam érte, hogy játszhassak vele, de most, hogy kipróbáltam mind 3 részét rájöttem, hogy nagyon rossz. Csak én nem ijedek meg tőle?

13/L

2015. jún. 25. 20:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Am ha már előkerült a Alien in...(akármi), azzal is játszottam, de aztán amikor jött az alien, feltettem magamba a kérdést:

"Ez egy horror akar lenni?"

Jót nevettem.(de am az tényleg horror?)

A Fnafot úgy próbáltam ki hogy nem tudtam, milyen, stb.

Az is meglepett, hogy nem lehet mozogni.

Szvl váratlan volt, megilyedtem.

De aztán tovább játszottam, mivel utána néztem a storynak, és volt pár dolog amit a játékból lehet megtudni.

Nem ijesztő, de jó.

2016. márc. 12. 14:36
 32/35 mit csináljak? válasza:
Ezen az oldalon egy fnafos lehet benne járni!! és ennél a sima fnaf is jobb! de mondjuk ez fnaf:) link: [link] ígérem nem fogsz csalódni!!
2016. nov. 4. 16:39
 33/35 mit csináljak? válasza:
de ha azok nem működnek akkor ezek zip fileban vannak: [link] 2. [link]
2016. nov. 4. 16:44
 34/35 anonim ***** válasza:
Szerintem is probléma, hogy nem ijesztő, de kérlek titeket, hogy mielőtt random írtok valamit, nézzetek utána, legalább egy picit is. A FNaF műfaja nem horror, és a rajongótábora azért nagy a játéknak, mert van valami hangulata, ami megfog játék közben, és a háttértörténete is zseniális. Persze tiszteletben tartom a véleményeteket, olyan mindenkinek van :)
2018. máj. 2. 23:40
 35/35 anonim válasza:

CSAK HOGY TUDJÁTOK, A KÉSZÍTŐ NEM NAGYON KEDVELI A JÁTÉKOT, FÉL TŐLE! EZÉRT NEM OLYAN AMILYET TI ELVÁRTOK!

Ha annyira nagy szátok van, próbáljatok Scotthoz hasonló dolgokat ilyen módon elérni!!

2018. nov. 26. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!