Csak szerintem teljesen értelmetlen a FNAF (Five nights at Freddy's) nevű játék?
Ha a hangerőt maxra veszem akkor se ijedek meg ettől a játéktól. Nagyon unalmas a játékmenet, de még csak nem is ijesztő. Ráadásul mi ez, hogy egyfolytában új részt adnak ki? Szinte már látom: 2020 - FNAF 56.rész. :P Az elején, mielőtt még nem játszottam a játékkal, nagyon tetszett a témája, egyenesen odavoltam érte, hogy játszhassak vele, de most, hogy kipróbáltam mind 3 részét rájöttem, hogy nagyon rossz. Csak én nem ijedek meg tőle?
13/L
Am ha már előkerült a Alien in...(akármi), azzal is játszottam, de aztán amikor jött az alien, feltettem magamba a kérdést:
"Ez egy horror akar lenni?"
Jót nevettem.(de am az tényleg horror?)
A Fnafot úgy próbáltam ki hogy nem tudtam, milyen, stb.
Az is meglepett, hogy nem lehet mozogni.
Szvl váratlan volt, megilyedtem.
De aztán tovább játszottam, mivel utána néztem a storynak, és volt pár dolog amit a játékból lehet megtudni.
Nem ijesztő, de jó.
CSAK HOGY TUDJÁTOK, A KÉSZÍTŐ NEM NAGYON KEDVELI A JÁTÉKOT, FÉL TŐLE! EZÉRT NEM OLYAN AMILYET TI ELVÁRTOK!
Ha annyira nagy szátok van, próbáljatok Scotthoz hasonló dolgokat ilyen módon elérni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!