Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok kis létszámú...

Mondanátok kis létszámú fórumos szerepjátékokat, amik mellesleg még aktívak is?

Figyelt kérdés

Mielőtt még valaki leírná, hogy "Google a barátod", a válaszom, hogy nem. A Google mindig a legjobb találatokat veszi előre, vagyis a legjobban látogatott (ebből következtetve a legtöbb játékossal rendelkező) oldalakat hozza előre. :)

Nem szeretem a túlzsúfolt szerepeket, ezért inkább olyat keresnék, ahol kevesebben játszanak. Eddig mindig csak olyan szerepekkel játszottam, amiben én és csak egy (ritkán kettő) ismerősöm volt benne, ehhez vagyok hozzászokva. De már egyetlen partnerem sincs, aki szerepjátékozna, úgyhogy más utat kell keresnem.

Hogy milyet keresnék... Leginkább a fantasy/kaland játékok érdekelnek, ahol egy főkarakter mellett több mellékszereplőt is lehet mozgatni (tehát nem csak egy karakter igényelhető). Anno játszottam emberes, állatos és anthropomorf állatokkal egyaránt, úgyhogy ilyen téren nekem mindegy. Elsősorban saját karakteres érdekelne, de a Fan-dolgok sem állnak annyira messze tőlem; szeretem az animéket, a Five Nights at Freddy's-t, a Warrior Cats-et stb.

Viszont, ha van ötleteteket, bármi érdekelne (ha nem tetszik, maximum nem lesz belőle semmi sem :) ), az ízlésem ne legyen akadály ilyen téren.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 20. 10:09
 1/1 catlori válasza:
szia háááát van egy warrior cats magyar csoportunk a facebookon ott olyan 9-11 főből állunk. De nem mindenki él vagy szerepjátékozik(6-7 fő akkr). Már rég keresek olyanokat akikkel lehetne szerepjátékozni. Ha lesz kedved majd nézz be de am a csoportunk arra kanyarog amit a többség szeret most a FNAF x3 Ha belépsz majd rád irnak én nem leszek mert mindjárt megyek táborba de ha majd visszatértem (1 hét mulva) akkor majd beszélhetünk.
2015. jún. 24. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!