Mondanátok kis létszámú fórumos szerepjátékokat, amik mellesleg még aktívak is?
Mielőtt még valaki leírná, hogy "Google a barátod", a válaszom, hogy nem. A Google mindig a legjobb találatokat veszi előre, vagyis a legjobban látogatott (ebből következtetve a legtöbb játékossal rendelkező) oldalakat hozza előre. :)
Nem szeretem a túlzsúfolt szerepeket, ezért inkább olyat keresnék, ahol kevesebben játszanak. Eddig mindig csak olyan szerepekkel játszottam, amiben én és csak egy (ritkán kettő) ismerősöm volt benne, ehhez vagyok hozzászokva. De már egyetlen partnerem sincs, aki szerepjátékozna, úgyhogy más utat kell keresnem.
Hogy milyet keresnék... Leginkább a fantasy/kaland játékok érdekelnek, ahol egy főkarakter mellett több mellékszereplőt is lehet mozgatni (tehát nem csak egy karakter igényelhető). Anno játszottam emberes, állatos és anthropomorf állatokkal egyaránt, úgyhogy ilyen téren nekem mindegy. Elsősorban saját karakteres érdekelne, de a Fan-dolgok sem állnak annyira messze tőlem; szeretem az animéket, a Five Nights at Freddy's-t, a Warrior Cats-et stb.
Viszont, ha van ötleteteket, bármi érdekelne (ha nem tetszik, maximum nem lesz belőle semmi sem :) ), az ízlésem ne legyen akadály ilyen téren.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!