Csak szerintem teljesen értelmetlen a FNAF (Five nights at Freddy's) nevű játék?
Ha a hangerőt maxra veszem akkor se ijedek meg ettől a játéktól. Nagyon unalmas a játékmenet, de még csak nem is ijesztő. Ráadásul mi ez, hogy egyfolytában új részt adnak ki? Szinte már látom: 2020 - FNAF 56.rész. :P Az elején, mielőtt még nem játszottam a játékkal, nagyon tetszett a témája, egyenesen odavoltam érte, hogy játszhassak vele, de most, hogy kipróbáltam mind 3 részét rájöttem, hogy nagyon rossz. Csak én nem ijedek meg tőle?
13/L
"A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
Kérdés kiírása: 13:54"
Gratulálok! Hány éves vagy? 10? Mert ezzel a válasszal csak egy 10 éves szintjét ütötted meg. Majd akkor írj, ha normális választ tudsz adni.
A többieknek pedig, akik normálisan kifejtették a véleményüket, köszönöm a válaszaikat!
Ne értse félre senki nem veszekedést akarok, csak azt, hogy mondjátok el a véleményeteket a FNAF-ról, mint horror játékról. Én nem ijedtem meg tőle, nekem nem jött be. Ennyi. Mellesleg Amnesia rajongó vagyok, de még se veszem magamra, ha valaki kritizálja a játékot. Mindenkinek megvan a saját véleménye. Persze, ha másnak ez a vélemény nem tetszik, akkor egyből neki támad az illetőnek. Na ez a szánalmas....
"A FNaF azért jobb,(nekem) Mint az amnesia, mert jobban bele tudtam élni magam. Tehát arra gondolok, hogy a sötétben jön valami"
Ez nálam az év kommentje jelenleg :D
10es vagyok:
hát eléggé tévedsz, idősebb vagyok nálad, úgyhogy mellényúltál!
és nem értek egyet. a kommentem teljesen normális volt. Te leírtad a véleményedet a játékról, én meg rólad. ennyi, a kettő majdnem ugyan az. csak a különbség az, hogy én veled ellentétben azt nem a nagy helyeslésért és egyetértésért írtam meg hogy mindenki tiszteljen érte.
másrészt: ennyire nem bírod felfogni amit a kommmentemben írtam?
erre igaz a mondás: a legnagyobb baj a kommunikációval az, hogy sokan nem azért hallgatnak hogy megértsenek, hanem azért hogy válaszoljanak.
ez most pontosan igaz. nem akarod megérteni, hogy egy teljesen lényegtelen kérdést írtál ki, amitől csak annyit vársz hogy mindenki helyeslően egyetértsen, miközben ha tényleg annyi ilyenbe fnaf dologba botlottál volna, minden kommentrészlegnek a felén ezt az utálkodást láttad volna a játékkal kapcsolatban, innentől kezdve ez a kérdés csak azért van itt, hogy megkérdőjelezz és lealacsonyíts egy olyan játékot ami nyilván ellened nem tett semmit, sőt mint leírtad eleinte tetszett is.
én nem azért írtam mert nem tudom elfogadni a negatív véleményt egy játékról ami nem is
annyira áll hozzám közel, hanem azért mert a már leírt indokok miatt bosszantó a kérdésed. de te nem tudod elviselni ha valaki valami ésszerűt és igazat mond, és ezért csak egy gyerekes visszavágást tudsz írni, és nem belátni a dolgokat.
Kedves kérdező!
Te nagyon segghülye vagy. A 4. Rész az utolsó. Azért mert nem ijedsz meg mi a SZ*Rért pont a gyakorikérdéseken kell közölnöd a nagyvilággal. Posztold ki a Fakebookra vagy nem tudom, de miért kérdésként kell közölnöd hogy nem ijedsz meg egy játéktól! De a kérdésre visszatérve, nem csinálnának belőle filmet hogyha nem lenne értelme. Én sem ijedek meg tőle, de mégis tetszik. És azért ilyen egyszerűre van megcsinálva mert van telefonos változata is. Nekem a játéknak inkább a sztorija tetszik, ami elég jó, mert film is készül.
Remélem tetszett a válasz.
Háát...Sztem sem ijesztő a játék max hanegerőn sem. Pedig lány vgyok és még nem is vagyok 12 xD amúgy it van pár horrorjaték:Amnesia,Outlast,Slenderman és ha kicsit LÁNYOSABB játékra vágysz és kevésbé ijesztővé de elvileg horrorjatek:Five nights at Candy's,Fjve nights at Pinkie's az utolsó amúgy MLP-s de egy kicsit ez is durváb a Freddyisnél xD remélem segítettem.:)
Jamie Frogsmith
Én is láttam már ilyen szerelmes fanfiction-öket, de nem nyomják az arcodba(nemtomhanyasvalaszolo), szóval azért ahhoz rá kellett keresni a Fnaf-ra.
Szóval ga utáljátok, miért keresgéltek a neten?
Ne tagadjátok, ez tök egyértelmű, hogy azért valamicskét rákerestetek.;)
Am meg.. ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!