Csak szerintem teljesen értelmetlen a FNAF (Five nights at Freddy's) nevű játék?
Ha a hangerőt maxra veszem akkor se ijedek meg ettől a játéktól. Nagyon unalmas a játékmenet, de még csak nem is ijesztő. Ráadásul mi ez, hogy egyfolytában új részt adnak ki? Szinte már látom: 2020 - FNAF 56.rész. :P Az elején, mielőtt még nem játszottam a játékkal, nagyon tetszett a témája, egyenesen odavoltam érte, hogy játszhassak vele, de most, hogy kipróbáltam mind 3 részét rájöttem, hogy nagyon rossz. Csak én nem ijedek meg tőle?
13/L
Ijesztőt akarsz? Outlast, Dead Space sorozat nightmare-en.
Amúgy azért adnak ki ennyi részt, mert veszik. Ha nem vennék, nem gyártanák, mert nem érné meg anyagilag.
Próbáld ki a Penumbra sorozatot. Nem a hirtelen ijesztések teszik félelmetessé (pedig van benne az is), hanem maga a játékmenet.
Az első és az utolsó része nem olyan durva, mert az első csak egy bevezető, míg az utolsó egy ilyen kis záró epizód, aminek igazából semmi értelme. De a középső, a Black Pleauge.... ;)
Itt egy kép a játékból :)
Nagyon nyomasztó és hihetetlen izgalmas és félelmetes története van.
(előző voltam)
fúhaa valaki de nagymenő itt! én nem vagyok fanja a játéknak sosem szenteltem neki különösen nagyobb figyelmet, de nem értem ezeket az utálókat sem. ha nem tetszik ne játszd! istenem komolyan minek írsz ki ilyen kérdést? nem is kérsz segítséget, csak fényezed itt hogy mekkora arc vagy. vaze, akkor hiperszuper horrorálló tinikiscsaj vaagy!!! erre vártál?
én még úgy hogy nem vagyok utáló, sem láttam szerelmes fanfic-et, pedig rengeteget netezek, úgyhogy szerintem panaszkodni sem lehet hogy a képedbe dugják.
komolyan ha neked nem ijesztő, akkor nem. ha valakinek az, akkor az. komolyan nem értem minek kell fikázni más játékokat, ízlések és pofonok... egyébként meg a nagyokosoknak írom, hogy azok is ostoba kis porbafingók akik nem tudják tisztelni azt ami nekik mondjuk nem tetszik, másoknak meg igen.. komolyan szánalmas ami itt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!