Five Nights at Freddy's játékba ki a Puppet valójában? :o
Figyelt kérdés
Úgy értem, h kinek a lelke szállta meg. Mert valaki azt mondja h az 5. gyerek valaki azt h volt egy 6. gyerek is, és valaki azt mondja h az ötödik kölyök anyja a Marionette.2015. máj. 20. 19:22
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy Puppet az ötödik gyerek.
2/5 anonim válasza:
Living tombstone csinalt errol egy zenet de azon kivul is ugy gondolom hogy valakinek az anyja vagy apja mert figyelj megolte magat mert nembirta elviselni azt hogy meghalt a gyereke es a zenet azert kell folyton elinditani mert amig azt hallja nem gondol a gyerekere de amint megal bosszut akar allni
3/5 anonim válasza:
Henry/Cassette man lánya (Fnaf 6), Elizabeth, az első gyerek akit William megölt
5/5 anonim válasza:
Az első pizzéria másik tulajdonosának a lánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!