Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek hogy van ez a...

Szerintetek hogy van ez a Five Nigths at Freddy's-ben? (Többi alul)

Figyelt kérdés

Ha a 2 az 1 előtt játszódik akkor a 2-ben benne vannnak az 1 animatronicjai megrongálva.

Szerintem ha jobban megnézzük Old Bonnie-t látjuk hogy mintha gombok lennének rajta és kicsit más anyagból van mint Bonnie. Szerintem 1987 előtt voltak animatronicok, bennük vannak a gyerekek holttestei. A 2-ben azért támadnak meg az Old animatronicok, mivel azt hiszik te vagy Purple Guy, mivel olyan az egyenruhád. A 2 végén szétszedik a Toy-okat és bezár a pizzázó. A Fnaf 1-ben pedig a régiekből (Old) újakat csinálnak.

Szóval az Old animtronicok és a FNAF-beli animatronicok

ugyanazok csak megjavították őket.87 óta a testek bennük szétrohadtak és nem vettek észre.

Nekem ez a teóriám, máshogy hogy a jó francba lennének benne az újak a régiben?

#Nigths
2015. máj. 3. 07:03
 1/2 anonim válasza:
Szerintem igazad van,én is erre gondoltam :)
2015. júl. 25. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálam is majdnem ez az egész, csak annyi a különbség, hogy az old animatronicokat átprogramozták.

A toyok meg azért támadnak meg, mert azt hiszik betörő vagy.

2019. máj. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!