Five Nights at Freddy's - kérdések?
Mit mondd a telefonos csávó az első és a harmadik részben?
Mi a harapás? (Mármint a játék háttér történetében)
Kedvenc szereplők? Kik a legnépszerűbbek?
Springtrap hogy lesz? Purple Guy utólag csinálja?
Láttam egy képet, egy fura körfejű, totál lila csávó arany kitűzőben ül ott ahol Golden Freddy szokott (FNAF 2) Ő Purple Guy? Tényleg láthatjuk a minijátékokon kívül?
Vannak olyan mozdulatok vagy cselekvés sorozatok a játékban amikkel elő"idézhető"ek aaz olyan ritka szereplők, mint BallonGirl?
Tudtok érdekességeket mondani?
Hát...néhányra lehet,hogy nem fogom tudni a választ. De megpróbálok rá válaszolni.
FNAF 3 telefonos csávó szövege:
https://www.youtube.com/watch?v=pSec-YIe0Xo
FNAF 1 telefonos csávó szövege:
https://www.youtube.com/watch?v=NBxbDoKaJhs
A harapás (Bite of 87) az arról szól,hogy Foxy (a kalóz róka) egyszer adta elő a műsorát és egy gyerek (aki akkor lett 8 éves) az elkezdte csúfolni Foxy-t. Ez nem tetszett Foxy-nak és leharapta a gyerek homloklebenyét.
Kedvenc szereplők? Hát...Foxy meg Freddy. Szerintem a legnépszerűbb Foxy.
Springtrap valójában Purple Guy. Mert a 3.részben az egyik minigame-ben egy gyerek szellemmel vagyunk és Purple Guy felveszi SpringTrap jelmezét,hogy megmeneküljön,de a ruha endoskeletonja megöli.
Én úgy tudom,hogy Purple Guy-t nem lehet látni. De szerintem te Purple Freddy-ről beszélsz,mert ő ül úgy a FNAF 2-ben,mint Golden Freddy.
Azt nem tudom,hogy BallonGirl-t hogy lehet megidézni. Valószinűleg ő is egy hallucináció,mint Golden Freddy. (De én ezt csak gondolom).
Érdekességet meg annyit tudok,hogy:
A FNAF igaz történet alapján készült.
Amit hozzátennék:
Tegnap előtt jött ki a Five Nights at Freddy's 4 amiben benne van az egyik minigameben a 87-es harapás és hogy Fredbear követi el.
A kép a purple guyról az irodában hamisítás, purple guy a minigame-eken kívül csak springtrap belsejében jelenik meg (darabokban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!