Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Five Nights at Freddy's -...

Europafan kérdése:

Five Nights at Freddy's - kérdések?

Figyelt kérdés

Mit mondd a telefonos csávó az első és a harmadik részben?

Mi a harapás? (Mármint a játék háttér történetében)

Kedvenc szereplők? Kik a legnépszerűbbek?

Springtrap hogy lesz? Purple Guy utólag csinálja?

Láttam egy képet, egy fura körfejű, totál lila csávó arany kitűzőben ül ott ahol Golden Freddy szokott (FNAF 2) Ő Purple Guy? Tényleg láthatjuk a minijátékokon kívül?

Vannak olyan mozdulatok vagy cselekvés sorozatok a játékban amikkel elő"idézhető"ek aaz olyan ritka szereplők, mint BallonGirl?

Tudtok érdekességeket mondani?

2015. máj. 2. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát...néhányra lehet,hogy nem fogom tudni a választ. De megpróbálok rá válaszolni.

FNAF 3 telefonos csávó szövege:

https://www.youtube.com/watch?v=pSec-YIe0Xo

FNAF 1 telefonos csávó szövege:

https://www.youtube.com/watch?v=NBxbDoKaJhs

A harapás (Bite of 87) az arról szól,hogy Foxy (a kalóz róka) egyszer adta elő a műsorát és egy gyerek (aki akkor lett 8 éves) az elkezdte csúfolni Foxy-t. Ez nem tetszett Foxy-nak és leharapta a gyerek homloklebenyét.

Kedvenc szereplők? Hát...Foxy meg Freddy. Szerintem a legnépszerűbb Foxy.

Springtrap valójában Purple Guy. Mert a 3.részben az egyik minigame-ben egy gyerek szellemmel vagyunk és Purple Guy felveszi SpringTrap jelmezét,hogy megmeneküljön,de a ruha endoskeletonja megöli.

Én úgy tudom,hogy Purple Guy-t nem lehet látni. De szerintem te Purple Freddy-ről beszélsz,mert ő ül úgy a FNAF 2-ben,mint Golden Freddy.

Azt nem tudom,hogy BallonGirl-t hogy lehet megidézni. Valószinűleg ő is egy hallucináció,mint Golden Freddy. (De én ezt csak gondolom).

Érdekességet meg annyit tudok,hogy:

A FNAF igaz történet alapján készült.

2015. máj. 5. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. máj. 11. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincsmit :)
2015. máj. 16. 13:10
 4/5 Matee1999 válasza:

Amit hozzátennék:

Tegnap előtt jött ki a Five Nights at Freddy's 4 amiben benne van az egyik minigameben a 87-es harapás és hogy Fredbear követi el.

A kép a purple guyról az irodában hamisítás, purple guy a minigame-eken kívül csak springtrap belsejében jelenik meg (darabokban)

2015. júl. 26. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogy a FnaF 4-ben állítólag avval a gyerekkel vagyunk akit 87-ben megharapott Fedbear, mert csak a homloklebenyét harapta ki (vagy le), és még a FNaF 1-ben elhangzott egy olyan mondat a telefonban, hogy "Hihetetlen, hogy lehet elülső lebeny nélkül élni." Tehát akkor valószinü hogy túlélte de a játékban csak a rémálmait látjuk és ha elkapnak akkor megáll a gyerek szive vagy vmi ilyesmi és teljesen meghal, és game over. De ez nem 100%-ig biztos forrás.
2015. aug. 10. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!