Csak szerintem teljesen értelmetlen a FNAF (Five nights at Freddy's) nevű játék?
Ha a hangerőt maxra veszem akkor se ijedek meg ettől a játéktól. Nagyon unalmas a játékmenet, de még csak nem is ijesztő. Ráadásul mi ez, hogy egyfolytában új részt adnak ki? Szinte már látom: 2020 - FNAF 56.rész. :P Az elején, mielőtt még nem játszottam a játékkal, nagyon tetszett a témája, egyenesen odavoltam érte, hogy játszhassak vele, de most, hogy kipróbáltam mind 3 részét rájöttem, hogy nagyon rossz. Csak én nem ijedek meg tőle?
13/L
Minden emberbe más hatást kelt egy adott játék. Én amikor az FNAF-el játszottam, nem éreztem semmi félelmet és amikor a képembe ordított a nyuszika, akkor sem ijedtem meg. (inkább csak meglepődtem)
Viszont néhány játék sokkal mélyebbre ás. Én merem állítani, hogy az FNAF készítői nulla tapasztalattal rendelkeztek azon téren, hogyan érjék el az embernél a JÓ horror játékok legfőbb hatását a 180-as szívesért. Ebben a játékban nem mozoghatunk. Amivel csak az a baj, hogy a menekülés élményét sem fogjuk átéli. Sokkal durvább érzés egy félelmetes valami elől menekülni, mint amikor leüvölt egy plüssállat, vagy mi...
Én nemrég kipróbáltam egy ingyenes horror játékot steamen. A neve Spooky's House of Jumpscares
A grafika egyszerű.. szinte már Doom-os.
Mégis a játék közepe felé már olyan hatást vált ki az emberből, amit tényleg csak a legjobbak tudnak. Persze az elején nagyon egyszerűnek és már-már viccesnek tűnnek a játék "próbálkozásai", de a játék közepe felé már nagyon megfingat.
Vigyétek el az 500-600. szobáig a játékot és döntsétek el...
Most melyik a jobb?
egy ilyen játék ingyen, vagy az FNAF pénzért?
Aztán érdemes kipróbálni az Alien Isolationt.
És aztán istenítsétek az FNAF-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!