Kinek mi a véleménye a The walking dead Season 2 5.
részéről?
Figyelt kérdés
Ma jelent meg...Én nagyon szomoru voltam amikor Luke meghalt :( Azt remeltem h majd Clem meg luke elni fog..es veluk kezdodik a Season 3...és a vege
..na az nagyon rossz volt....5féle keppen is vegzodhet a jatek ami azt jelenti h Clem tortenetenek ez a vege...es a season 3 egy teljesen uj tortenet lesz...Nektek mi a velemenyetek rola?
Amúgy rohadjak meg, én szívem szerint mind a 3-at lelőttem volna. Az összes kaját vitték, otthagytak a sebesült Kennyvel és egy csecsemővel a félkész huzatos házban a tél közepén. Rossz abba is belegondolni, hogy Clem 3 embert lelőjön.. de most komolyan, akkor ott nem gondolkodtam volna ezen.
2014. aug. 28. 23:39
52/69 A kérdező kommentje:
De mike akkor se halt meg...4.részbe tudott meghalni akkor hogyha nem siettem a gyerekszülésnél :dd
2014. aug. 28. 23:40
53/69 anonim válasza:
De tudták hogy Kenny egy terminátor egy úgyis vigyáz Clemre :D
2014. aug. 28. 23:47
54/69 A kérdező kommentje:
Season 3ba remélem maradnak a legvégén túlélők nem az h Megint megölik az újakat :d
2014. aug. 29. 00:08
55/69 anonim válasza:
Az újak közül én csak Luke-ot hagytam volna életben :D Bár akkor a végén így is csak Kenny maradt volna, mert én őt választottam volna :D #TeamKenny
2014. aug. 29. 12:27
56/69 A kérdező kommentje:
De ha az a hülye Bonni nem küld lukeé vagy ha fedezem és ő nem indul el érte akkor luke kibírt volna mászni :c
2014. aug. 29. 21:26
57/69 anonim válasza:
There was a choice to save Luke from drowning, thus saving his life, making him determinant. However, this has been cut due to unknown reasons.
On the PlayStation 3 version, if Clementine chose to threaten Mike when he, Bonnie (Determinant) and Arvo are leaving, it was possible for her to shoot Mike as he was walking up to her to take her gun. If Clementine shoots Mike, some of the dialogue is changed (e.g. when Clementine asks about the trio when in the truck with Jane and Kenny, they tell her that Mike had died). This was probably an early choice, but was cut and changed with "Ask to leave with Mike".
2014. aug. 29. 23:05
58/69 A kérdező kommentje:
ezeket tudom..Eredtileg Jane halt meg volna a jeges résznél...Luke élt volna...csak mindenki odavolt a Kenny VS Luke ért h megleptek minket a készítők és Kenny VS Jane lett...
2014. aug. 30. 23:00
59/69 anonim válasza:
Pedig a Luke vs Kenny jobb lett volna szerintem, ott nehezebb lett volna a választás 1 fokkal.
2014. aug. 30. 23:21
60/69 A kérdező kommentje:
De nem lett volna Luke VS Kenny csata...Luke nem dugta volna el a babát :) Itt olyan lett volna h jönnek a walkerek és elkell dönteni hogy kit mentesz meg Ez lett volna benne...És ha így marad akk nem lett volna 8 vége és a készítők legalább tudnák h hogyan folytassák :c Mert mondták h nem tudják h hogy folytassák a befejezések miatt :c
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!