Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek mi a véleménye a The...

Kinek mi a véleménye a The walking dead Season 2 5. részéről?

Figyelt kérdés

Ma jelent meg...Én nagyon szomoru voltam amikor Luke meghalt :( Azt remeltem h majd Clem meg luke elni fog..es veluk kezdodik a Season 3...és a vege

..na az nagyon rossz volt....5féle keppen is vegzodhet a jatek ami azt jelenti h Clem tortenetenek ez a vege...es a season 3 egy teljesen uj tortenet lesz...Nektek mi a velemenyetek rola?

2014. aug. 26. 21:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
Mondták a comic conon, hogy Clem már unalmas, 2 teljes évad róla szólt, a 3.ban nem ő lesz a főhős, és csak kis szerepet fog kapni. Ezért is csinálták a Season 2 végét ilyenre, mindenki azt választotta amit akart, mindenki boldog. Itt le is zárták az ő történetét.
2014. aug. 28. 11:20
 12/69 anonim ***** válasza:
Link?
2014. aug. 28. 12:54
 13/69 anonim ***** válasza:

Ezt nem akarom elhinni, ez effektíve szomorúbb mint a 2. évad befejezése. Most nézek végig egy 1 órás felvételt a Comic Conról, hátha megtalálom azt a részt, amit mondtál, de egyszerűen nem akarom elhinni.

Nem csak a Season 2, javarészt a Season 1 is Clementine-ról szólt, csak más ember szemszögéből. Nem is értem, miért fejeznék be így a sztorit. Egyáltalán nem boldog mindenki a befejezésével, az összesben vannak elvarratlan szálak. A legfőbb kérdés, hogy mi lesz a babával?

Nagyon remélem, hogy az 1 éves várakozást enyhítik majd egy DLC-vel.

2014. aug. 28. 13:00
 14/69 anonim ***** válasza:

Megnéztem a Comic Con felvételét, amiben Robert Kirkman szerepelt és bejelentették a 3. évadot. Egyetlen szó sem esett a történetről. Mikor mondták ezt, hogy Clem már unalmas? Már mióta böngészem az internetet de sehol nem találok ilyet. A kommentek között is a WD wikián, a YouTube videók alatt, fórumokon, mindenki csak spekulál, hogy Clementine visszatér-e vagy nem, úgy néz ki az egész interneten egyedül te mondtad ki tényszerűen, hogy befejezték vele.

Adj egy linket.

2014. aug. 28. 13:46
 15/69 A kérdező kommentje:
Ha Clem unalmas akkor Rick meg Carl...Daryl..??? Amúgymeg én enm ilyen véget szántam ennek a jáűtéknak...én Lukkal akartam élni...
2014. aug. 28. 17:40
 16/69 anonim ***** válasza:

Kirkman azt mondta, hogy nem akar karaktereket átvonni egyik történetből a másikba. Szerinte mindegyik történet egyedi, a képregény, a TV sorozat, a Telltale videojátékok és a novella sorozat egymástól független. Maximum cameo megjelenések lehetségesek. Olyan karakterek mint Daryl biztos nem lesznek benne a videojátékban.

Még mindig várom a linket a 3. évad karaktereivel kapcsolatban, mert megőrülök az infóért.

2014. aug. 28. 18:29
 17/69 anonim ***** válasza:
Engem megdöbbentett, hogy mennyien agyonlőtték Kennyt. Oké, eléggé agresszívvá vált a végére, de mindent amit tett, a kisbabáért és Clementineért tette. Sohasem a saját érdekeit nézte. Erről árulkodik az a bazi nagy seb az arcán is. Azért adta fel magát Carvernél, mert Clem lopta el a walkie talkiekat, és Kenny átvállalta a büntetést helyette... Meg egyáltalán ki ne lenne kicsit megzakkanva az után, hogy egymás után 2x elveszti a családját? Szerintem nem érdemli meg, hogy bárki is lelője a végén. Inkább Jane érdemelne vagy 3 golyót, amiért a végén direkt eldugta a kisbabát, hogy Kennyt feldühítse.
2014. aug. 28. 18:32
 18/69 anonim ***** válasza:

Bármelyik befejezést választotta is a játékos, a Telltale-nek megvannak az eszközei, hogy egy történetben továbbvigye az összeset.

Az első évaddal nem volt gondom, mert ott volt a főhősnek egy célja, a végén meg kellett menteni Clementine-t, mielőtt lejár az ideje. A végén ez sikerült, és ezzel befejeződött Lee története. Végül meghalt, de a dolgát elvégezte. Szomorú befejezés, nyitott történet a második évadra.

De ez, hogy 5 befejezés van, ezzel nem lehet vége a történetnek. Ennek így egyszerűen nincs vége, ez a sztori nincs befejezve. Szinte biztosra veszem hogy folytatják, már 2 éve az összes Walking Dead játékos szívéhez nőtt Clem, biztos vagyok benne, hogy nem hagynak így bizonytalanságban.

2014. aug. 28. 18:40
 19/69 anonim ***** válasza:
Mármint a legutóbbi válaszom az mind spekuláció, semmi sem biztos. De én így látom.
2014. aug. 28. 18:40
 20/69 anonim ***** válasza:
Hát ha ezt így meg is csinálják, akkor az elég érdekes lesz, mert ugye mind az 5 befejezésnek 1 helyen kell összeérnie. Tehát akkor az első 15 percben elteszik Kennyt/Janet láb alól, csak azért, hogy mindenképp egyedül maradjon Clem, és így érjen össze? Akkor már inkább legyen így vége a történetnek, és ne folytassák. Én nem akarom, hogy pl. Kennyt csak ilyen igénytelen módon, szükségből pár perc alatt kiírják a francba, mint anno a Season 2 első epizódjába Christát és Omidot. Pedig ha folytatják, akkor ez lesz, mert ugye van olyan, aki például Janet választotta, vagy olyan is, aki mindkettőjüket megölte. És biztos nem fognak 3 különböző történetet vezetni vagy 2 epizódon át, csak azért, hogy igényesen el tudják varrni az összes befejezés szálát.
2014. aug. 28. 18:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!