Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek mi a véleménye a The...

Kinek mi a véleménye a The walking dead Season 2 5. részéről?

Figyelt kérdés

Ma jelent meg...Én nagyon szomoru voltam amikor Luke meghalt :( Azt remeltem h majd Clem meg luke elni fog..es veluk kezdodik a Season 3...és a vege

..na az nagyon rossz volt....5féle keppen is vegzodhet a jatek ami azt jelenti h Clem tortenetenek ez a vege...es a season 3 egy teljesen uj tortenet lesz...Nektek mi a velemenyetek rola?

2014. aug. 26. 21:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak a többieket tudom ismételni, néztem a neten, és sehol sem láttam olyat hogy kijelentették volna, hogy Clementine történetének vége, és nagyon remélem hogy vele fogjuk folytatni, úgy hiszem nem vagyok egyedül ha azt mondom hogy nagyon hozzám nőtt Clementine a két évad alatt. Én azt a befejezést választottam, amikor Kenny-vel együtt hagyjuk el Wellingtont, én ezt találtam tökéletesnek. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az egész évad során mindig Kenny-t támogattam, tudtam hogy ő egy jó ember, valamint csak ő maradt Clem-nek a kezdetek óta. Bírtam Luke-ot, nagyon szimpatikus volt, de ha kettejük közül kellett választani, mindig gondolkodás nélkül Kenny pártján voltam, és nagyon reméltem hogy a legvégén Clem és Ken életben maradnak és együtt lesznek és teljesült a vágyam, a (szerintem) legjobb befejezésben, szóval nagyot ütött ez az epizód :). Nagyon örülnék ha velük folytatódna a harmadik évad, ők a kedvenc karaktereim :)
2014. aug. 28. 19:11
 22/69 anonim ***** válasza:

75%-os... most te akkor biztos vagy abban, amit először írtál, vagy csak vakon leírtad a véleményedet tényszerűen?

Én szintén Kennyvel mentem, de én ottmaradtam Wellingtonban. Úgy gondoltam, hogy már idő előtt megöregítette a világvége, mindent elveszített, amit lehetett, megtört ember lett.. és a tény, hogy lelőhettem volna, mutatja, hogy már amúgy sem húzná sokáig. Így végül teljesítettem az utolsó kívánságát és biztonságban maradtam.

2014. aug. 28. 19:44
 23/69 A kérdező kommentje:
Szerintem Clem története nem ér véget...én úgyképzelem el a Season 3at h pár hónappal később kezdődik :c Ha kennyvel maradsz6...őmeghal...Ha Janel....Ő is meghal...Ha maradsz Wellingtonba akkor vmi miatt elmész :c És akk lesz egy hely nem tudom mi ahol kezdődik a Season 3 :c Csak én nem akarom azt hogy megint megismerkedünk új emberekkel oszt a végére megint meghalnak .__.
2014. aug. 28. 20:08
 24/69 anonim ***** válasza:

Pontosan így gondoltam én is. De még nagyon nagyon sok idő van hátra a 3. évadig, és ha saját elképzeléseinkbe nagyon beleéljük magunkat addig, akkor esélyes hogy nagy pofáraesés lesz nekünk, ha teljesen mást kapunk, mint amire számítunk.

Én bízom a fejlesztőkben, hogy hozzák a minőséget, bármilyen sztorit elfogadok tőlük, csak Clementine legyen benne

2014. aug. 28. 20:39
 25/69 A kérdező kommentje:
Hát én most a Season 2 Episode 5 nél nagyon váratlan volt luka halála :c Meg az h Kenny VS. Jane (Az elején lelőttem kennyt.....de aztán visszamentem oda és félrenéztem és nem mentem be wellingtonba :c
2014. aug. 28. 20:51
 26/69 A kérdező kommentje:
Most jött létre egy csoport facebookon :c Ehez a játékhoz lett csinálva akinek kell a link az irjon
2014. aug. 28. 20:57
 27/69 anonim ***** válasza:
Hát most gondolom először a Wolf Among Us 2. évadát kezdik el, aztán jön a WD majd. Az is rohadt jó, sőt, még talán egy kicsit jobb is mint a WD, próbáljátok ki. Fele annyi karakter van benne mint a Walking Deadbe, de azok viszont nagyon jól ki vannak dolgozva.
2014. aug. 28. 21:38
 28/69 anonim ***** válasza:
Hogy merted lelőni Kennyt? Te szemét! :D
2014. aug. 28. 21:42
 29/69 A kérdező kommentje:
Hát könnyen :"DD Kenny elvesztette a családját az 1 évadba és most Saritát is...Eleget szenvedett szerintem...de aztán megsajnáltam :ccc
2014. aug. 28. 21:46
 30/69 A kérdező kommentje:

Na van egy fanpage facen amin mindíg hivatalos infók vannak és : In The Walking Dead Season 3 we will play with Clem !

''It’s coming SOON? No, it will be coming LATER. Not this year but 2015.” -Telltale Games founder Kevin Bruner

What is The Walking Dead Game: Season 3 release date? Everyone’s asking that question, and the short answer is early 2015 ! A 3.évadba Clemmel kell lenni megint. :)) ^^

2014. aug. 28. 21:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!